Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Helpen met het oplossen van wiskundige problemen in Excel
verrassende flexibiliteit van Excel als een hulpmiddel voor grafieken , interactieve programmeeromgeving en kaart brengen van software pakket maakt het een van de meest gebruikte applicaties op de planeet . In de kern , Excel is over het oplossen van wiskundige problemen en elimineren van fouten , zodat u zich richten op de problemen thermselves plaats van het proces van het doen talloze wiskundige vergelijkingen . Het opzetten van een Formule

Excel- formules beginnen altijd met het " = "-teken en kan gebruik maken van de normale rekenkundige operatoren , zoals optellen , aftrekken, delen ( aangegeven met een " /" ) en vermenigvuldiging ( getoond met een " * " , in plaats van een " x " ) . Daarnaast kunnen ze ook omgaan exponentiatie ( een " ^ " ) en nog complexere voorbeelden . De eenvoudigste formule die kan worden ingevoerd, is dit : " . 2 " " = 1 +1 " , die, wanneer het wordt ingevoerd, zal een waarde van terug
Breaking Complexe problemen in meerdere cellen

Excel-formules
hoeft niet naar de nummers voor het in hen rechtstreeks formules hebben , in plaats daarvan , kan de formule verwijzen naar de cel waar de waarden zijn opgenomen . Zo, een formule die lezen als deze : " = A1 + B1 " zou toevoegen wat getallen in cel A1 zijn ingevoerd , in de linker bovenhoek van het werkblad , en B1 , die grenst aan het zou zijn. In staat zijn om te verwijzen naar de cel kan worden met een invoerwaarde voor een vergelijking mogelijk maakt voor een meer verkennend opeenvolging van het vinden van oplossingen voor wiskundige problemen in Excel . Er zijn ook speciale types van codes voor de formules , de zogenaamde functies , die kan verwijzen naar volledige reeksen van cellen . Bijvoorbeeld , als je die nodig zijn om alle getallen in kolom optellen Een van rij 1 tot rij 112 , kunt u de volgende formule typt : = SOM ( A1 : A112 ) , waarin alle waarden zullen samenvatten in dat bereik . Het deel van de formule tussen haakjes , A1 : A112 , zegt " de som van al de waarden binnen dit bereik van cellen . "
Aantal formatteren en weergave van decimalen
< br >

Een plek waar het vermogen van Excel om problemen op te lossen kan verwarrend is met nummer displays en de getalnotatie . Excel , standaard , maakt gebruik van de "Algemeen" -formaat , dit kan leiden tot grote aantallen te ronden in hun weergave op het scherm in de cellen , maar niet worden afgerond wanneer gebruikt voor andere berekeningen . Dit kan nogal wat verwarring veroorzaken bij het oplossen van een ingewikkelde formule . Als u nodig hebt om expliciet ronde resultaten , kijk naar de ROUND ( ) , ROUNDDOWN ( ) , ROUNDUP ( ) en TRUNC ( ) functies specifiek .
Verdere studie

artikel dekt nauwelijks de basis voor het leren om Excel te gebruiken om wiskundige problemen op te lossen . Met het lint -interface in Excel 2007 en Excel 2010 is geïnstalleerd , het ontdekken van functies en het ontdekken van extra tools voor het oplossen van problemen formules - zoals de Formule Auditing gereedschap set - is nog gemakkelijker . Zelfs datavisualisatie , met grafieken , sparklines en voorwaardelijke opmaak , is gemakkelijker te vinden en te profiteren van .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een Slang op Excel…
·Hoe maak je een knop Object in…
·Excel 2007 Help 
·Hoe kan ik een tekst in Excel …
·Doel van Microsoft Access 
·Hoe maak je een Word Search Me…
·Hoe maak je een graaf -functie…
·Waarom zou u een Excel -werkbl…
·Hoe kan ik Excel leren op een …
  Related Articles
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe te briefhoofd maken met Word 
Hoe kan ik een Word - Processing documen…
Hoe om hulp Iconen veranderen in Word 
Hoe je tekst te vervangen door een Graph…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe maak je tekeningen met tekst toevoeg…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
  Software Articles
·Outlook naar Drupal Sync 
·Hoe te vergelijken gegevens in Excel met…
·Hoe te Ondertitels Extract Van een Blu -…
·Wat heb je nodig voor een PowerPoint-pre…
·Hoe de kleur van een afbeelding in Photo…
·Hoe je meerdere pagina's Word-documenten…
·Hoe om te zien hoeveel songs staan ​​er …
·Microsoft Licensing FAQ 
·Hoe Set Up Just- In - Time Debugging 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com