Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een grafiek op Excel Dat Toont namen voor de de Y - Axis & 2 Gegevens Punten voor de X-as maken
Wanneer u een grafiek in Microsoft Excel 2010 maken de verticale "Y " -as wordt over het algemeen alleen gebruikt voor numerieke data punten en de horizontale "X" -as wordt meestal gebruikt om de namen of categorieën van de getekende informatie weer te geven . Als u nodig hebt om die assen spiegelen moet u de " Bar " grafiektype gebruiken . Deze grafiek is bijna identiek aan de " Column " grafiektype , behalve voor de wisseling van de assen . Zodra u de grafiek kunt u vervolgens uw horizontale as naar een specifiek aantal datapunten geven te creëren . Instructies
1

Open een nieuwe Microsoft Excel 2010 -spreadsheet . Klik op de cel " B1 " en typ de naam van uw eerste gegevensreeks. Deze naam verschijnt in de legenda van de grafiek . Klik dan op cel " C1 " en voer de naam in voor uw tweede gegevensreeks.

Klik 2 op cel " A2 " en voer de namen die verschijnen onderaan uw "Y " -as in column " A. " Doorgaan invoeren van namen tot je ze allemaal hebt toegevoegd .

Selecteer cel 3 " B2 " en typ in het eerste gegevenspunt dat in de kolom valt en rij namen . Selecteer vervolgens cel " C2 " en herhaal het proces . Ga door totdat je al je gegevens in de kolommen " B " en " C "
4

Klik op de cel " B2 ". Selecteer het tabblad "Invoegen" op hebt ingevoerd bovenkant van het scherm . Klik op de " bar "-knop in de Grafieken gebied van het lint , klik op een van de beschikbare staafdiagrammen die in het pop - up menu verschijnt . Alle beschikbare staafdiagrammen laat u namen op de "Y " -as en een aantal gegevenspunten over het "X" -as hebben . Zodra u op het type grafiek uw staafdiagram worden weergegeven in de spreadsheet .
5

Klik ergens op de grafiek om deze te selecteren , selecteer het tabblad " Lay-out " aan de bovenkant van het venster . Klik op de vervolgkeuzepijl naast " Grafiek Area " en selecteer " Horizontal ( Value ) as " uit de lijst van keuzemogelijkheden . Klik op de "Formaat Selection " knop net onder de drop-down box en het venster As opmaken verschijnt .
6

Klik op de radioknop naast " Fixed" in de " Maximum " categorie op de rechterhelft van het venster . Typ de maximale waarde die u wilt voor uw datapunten in het vak naast de knop . Klik vervolgens op de " Fixed" radioknop in de categorie " Major Unit " . Typ de waarde precies een - half zo groot als uw maximale waarde in dit vak.
7

Klik op " Sluiten" om het venster Format Axis sluiten . Uw grafiek hebben nu de enige twee datapunten op de horizontale as .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te Automated Excel Macro's…
·Hoe kan ik Excel gebruiken in …
·Hoe maak je een standaard curv…
·Hoe kan ik Excel gebruiken voo…
·Hoe de Excel-programma gebruik…
·Hoe te gebruiken MS Excel 2007…
·Hoe je etiketten op de PC in E…
·Formulieren op Excel 2007 
·Hoe maak je een Visual Basic -…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Quicken Stop Automatisch bijwerke…
·Kan PDF-bestanden worden geconverteerd n…
·Problemen met Organize Quick & Easy 
·Hoe te wijzigen Task categorieën in Moz…
·Hoe de opstartmap van Word wijzigen 
·Hoe om dvd's kopiëren naar uw computer …
·Hoe te decoderen en omlaag Proef een AC3…
·Sectie Break Vs . Column Break 
·Hoe maak je een 3D- Bookcover in Illustr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com