Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe kan ik Excel gebruiken voor het Project Management
Het organiseren van meerdere werk -projecten kan een belangrijke gedoe soms geworden . In staat zijn om bij te houden van wat er gedaan moet worden en voor welke opdrachtgever is een noodzaak blijven . Om voor u om succesvol deze werken projecten af te maken, moet u het opzetten van een eenvoudig systeem dat u zal toestaan ​​om uw productiviteit te verhogen . Met behulp van spreadsheets kunnen helpen in uw organisatie proces . Met een paar eenvoudige tips , zult u snel leert hoe u Excel gebruiken voor projectmanagement . Wat je
Computer
Excel applicatie
Financiële gegevens
Werk projectlijst Need
lijst Client
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verzamel een lijst van projectgegevens en deze in Excel . U kunt dit eenvoudig doen door het intypen van de namen van uw klanten , werk -projecten , en de vervaldata in verschillende kolommen . Door dit te doen kan u helpen om alles in goede orde te houden . Je hoeft niet te proberen erachter te komen wat te doen . Al uw project gegevens binnen handbereik zijn met behulp van een programma . Als u een groot aantal projecten voor elke klant , dan ook overwegen om meerdere tabbladen in Excel . Klik gewoon op de " Sheet " tabs aan de onderkant van de pagina en klik met de rechtermuisknop op de naam van het tabblad te wijzigen . Voer de naam van de klant op elk tabblad , samen met het werk project details . Kopen van 2

Volg uw beschikbare werk projecten en maak georganiseerde rapporten van hen. U kunt ook de follow-up op de laatste wijzigingen van uw werk projecten . Door het invoeren van de begin -en einddatums van elk project , zult u in staat om snel te weten komen als je op schema . Excel kunt u werken met meerdere kolommen in een document . Dit zal u toelaten om zo veel nuttig werk gegevens te plaatsen als dat nodig is in een eenvoudige tool. Afdrukken van uw gegenereerde rapporten kan worden gedaan door te klikken op het pictogram voor afdrukken binnen de applicatie .
3

Samenwerken met andere leden van je team door het delen van de aangegane het Excel- spreadsheet gegevens . Je zult in staat zijn om de algehele focus van uw project doelen te verbeteren . Het kan ook helpen om de productiviteit van het hele team te verhogen . In plaats van afhankelijk van telefoongesprekken of e-mails om ideeën te delen , kan iedereen inloggen op een website die dit project management spreadsheet bevat en maak de nodige wijzigingen .
4

Beheer kosten product voor uw project met behulp van Excel . U kunt eenvoudig bijhouden hoeveel geld wordt ontvangen of uitgegeven voor een bepaald project . Voer de hoeveelheden in het Excel- spreadsheet en maak onkostennota's indien nodig . Uw projectkosten zal blijven op schema en onder een waakzaam oog door het gebruik van Excel als een organisatorisch hulpmiddel . Er zal geen sprake zijn van onverwachte financiële verrassingen zolang u alle benodigde gegevens in te voeren en houdt deze regelmatig wordt bijgewerkt .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe kan ik dubbele records te …
·Aantal Beschikbare functies in…
·Hoe je het lettertype wijzigen…
·Hoe te vinden en vervangen Wor…
·Hoe voer ik Bank Account Balan…
·Hoe maak je een 3D- cirkeldiag…
·Microsoft Excel Visual Basic T…
·Ongelijke Root functie in Exce…
·Hoe maak je een histogram op E…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe voeg ik een berekening Veld in Adobe…
·Hoe maak je een Visualizer maken met Mic…
·Hoe maak je een Adobe PDF- document bewe…
·Hoe je MS Word installeren op mijn compu…
·Hoe maak je een bron toe in een Word 200…
·Hoe te gebruiken Photoshop om Card Sketc…
·Hoe te toetsen Maken in Microsoft Access…
·Wat is de extensie WK4 ? 
·Hoe maak je een CV met behulp van een sj…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com