Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Microsoft Office Access 2007 Tutorial
Microsoft Office Access is databasesoftware die niet vereist dat de gebruiker om een programmeertaal te leren kennen. Access maakt gebruik van wizards en point /click methoden om de gebruiker te begeleiden door het proces van het bouwen en onderhouden van een database. Voor degenen die niet bekend met Access , zijn er enkele basisprincipes die moeten worden onderwezen . Wat je nodig hebt
Dataset
Toon Meer Aanwijzingen
1

Leer de basis van een tabel . Laat de leerlingen om ruwe data invoeren in de tabel en ook leren hoe u gegevens kunt importeren. De tabel bevat de ruwe gegevens worden gebruikt in een Access-database . Informatie over de tafel kan direct in de database worden ingevoerd of uit andere bronnen worden ingevoerd . De aspecten van de tabel zoals velden , veldtypen , tafel constructie en ontwerp van de tabel . Kopen van 2

Cover queries . Laat zien hoe queries kan worden gebruikt om te manipuleren , te selecteren , toevoegen, verwijderen of wijzigen van gegevens in een tabel . Query's kunnen ook worden gebruikt om hele tabellen maken of verwijderen . Leren de studenten hoe ze query's gebruiken om groeps-en /of berekenen van gegevens in een tabel .
3

Instrueer op het gebruik van formulieren , hebben de klas te bouwen formulieren van de query's en tabellen in de dataset . Een formulier wordt gebruikt om informatie in te voeren in een tabel of navigeren van een database . De vorm is een gebruikersvriendelijke manier van invoeren van gegevens in een tabel . Het is meer visueel aangenamer dan het invoeren van gegevens rechtstreeks in een tabel . Formulieren kunnen ook worden gebruikt als databank menu . In plaats van gebruikers rechtstreeks toegang tot de onderdelen van de database , formulieren kunnen gebruikers menu knoppen te klikken om van het ene deel van de database naar de volgende .
4

Leer de klasse die rapporten worden gebruikt om te presenteren de informatie in een printer - vriendelijk formaat . De verslagen informatie te verkrijgen uit tabellen of query's . Loop door verslag creatie , opmaak , pagina-instellingen en lay-out .
5

Maak macro's te laten zien hoe databank taken kunnen worden geautomatiseerd . Leg de ingebouwde functies die beschikbaar zijn in de macro keuzelijsten zijn . De tutorial moet de student hoe je een macro maken en inbedden in de database instrueren .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe kan ik een aflossingsschem…
·Excel 97 Tutorial 
·Hoe maak je een Excel- titel F…
·Hoe kan ik Ontwerp een Roster …
·Hoe kan ik Excel Data Analysis…
·Hoe maak je een Spreidingsdiag…
·Hoe maak je een Excel- macro t…
·Hoe maak je een nieuwe databas…
·Hoe te Graph Problemen in Exce…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te configureren Tekst -naar-spraak i…
  Software Articles
·Hoe maak Skype Buzz 
·Hoe kan ik een dvd converteren naar een …
·Hoe maak je een iTunes- afspeellijst Ove…
·Hoe maak je een Rijnummer in Excel Zoeke…
·Hoe te Turn Off the Annoying MIDI klikge…
·Hoe te TextExpander 3 & DropBox gebruike…
·Hoe kan ik een afbeelding op meerdere ve…
·Hoe SQL Server 2000 downloaden 
·Hoe te Picture bestanden voor E comprime…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com