Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe Vergelijk Meerdere Spreadsheets behulp van Microsoft Access
Queries kunt u combineren en informatie te bekijken van meerdere bronnen in uw Microsoft Access-database . Als je begint met een of meer Excel-spreadsheets kunt u breng ze in de database en gebruik vragen om hun gegevens te vergelijken . Combineer de ' wizard Importeren " en " Query Wizard " om u door de opties in uw Access-database . Deze functies helpen u tijdens de bouw van een nieuwe database of met behulp van Access 's zoekmogelijkheden om uw Excel-bestanden te analyseren . Instructies
Import Spreadsheets
1

Sla uw spreadsheets in een Excel- formaat dat compatibel is met uw Access-database . Bijvoorbeeld, als uw Access-database wordt opgeslagen als 2003 , kunt u problemen importeren van Excel 2010 -formaten hebben . U kunt het Excel- spreadsheets op te slaan in een eerdere versie indien nodig . Kopen van 2

Sluit het Excel-spreadsheets en opent de Access-database . Klik op het tabblad " exernal Gegevens " van het lint en kies " Excel " onder de rubriek " Import & Link" . Dit opent de wizard importeren die u door het kopiëren van uw Excel -bestanden in Access-tabellen .
3

Maak nieuwe tabellen voor elke spreadsheet die u importeert . Als uw gegevens op de tweede of derde blad van een Excel-bestand , selecteert u het gewenste blad als daarom wordt gevraagd van de " Wizard Spreadsheet importeren . " Geven de tabellen beschrijvende titels te kunnen om ze gemakkelijk te herkennen .
Maak een query
4

Klik op het tabblad "Create " van het lint en selecteer de " Wizard Query . " Selecteer " Simple Query Wizard" onder het New Query -opties . Velden toe te voegen aan de query door het selecteren van een tafel in de " Tabel /Query " drop - down box , de nadruk op een veld en druk op de bovenste pijl .
5

Herhaal het proces om velden van elkaar nieuwe voegen tafel . Velden die u toevoegt aan de "Geselecteerde velden " lijst zal verschijnen als de kolommen van uw nieuwe query. Vul het "Query Wizard " en bekijk de query uit de " Gegevensbladweergave . "

Wijziging 6 van het type aan te sluiten voor de hoeveelheid vermeld op uw vraag administratie te veranderen . Schakel over naar "Ontwerp View " en dubbelklik op de lijnen tussen de tafels om hun vereniging type schakelaar . Test de jointype door het selecteren van de eerste , tweede of derde optie en beoordelen van de verandering in " Gegevensbladweergave. "

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Excel voor Mac Tutorial 
·Excel 2007 Pivot Table Trainin…
·Hoe kan ik Excel -programma's …
·Hoe te Telefoonnummers convert…
·Hoe de Time & Date invoegen in…
·Hoe maak je een persoon Leefti…
·Hoe hebben de lijnen op de bar…
·Hoe te Bedieningsknoppen Maken…
·Hoe te Hyperlinks behulp van M…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe een PDF Toon in iWeb 
·Hoe maak je een RocketMail Account Creë…
·Hoe om dvd- films te downloaden naar uw …
·Hoe de Sysinternals Rootkit Verwijder 
·Hoe kan ik Convert Quickbooks Simple Sta…
·Audio Player Eisen voor AC3 -bestanden 
·Hoe kan ik een ovaal Border in Photoshop…
·Hoe te CSO bestanden comprimeren 
·Hoe E-mail versturen vanuit Word 2007 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com