Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Home Recording Software >> Content
Vergelijkingen van Apple GarageBand naar Finale Songwriter 2007
Apple GarageBand is multitrack recorder en inleidende - level digitale audio workstation op basis van Logic Pro voor Mac OS X. Finale Songwriter 2007 is een kale versie van Finale 's vlaggenschip muzieknotatie en lead - sheet software voor Windows XP , Vista en 7 en Mac OS X. Hoewel Apple GarageBand en Finale Songwriter daling van de groeiende categorie van de begroting geprijsde muziek creatie software , de twee titels bieden zeer verschillende functies . Benadering Samenstelling

Ontworpen voor consumenten- muzikanten en aspirant producer - programmeurs , GarageBand heeft een reputatie voor gebruiksvriendelijkheid . GarageBand is vooral gericht op muzikanten met weinig kennis van muziektheorie die een verlangen hebben om digitale muziek te produceren en opnemen . Recente versies hebben de mogelijkheid om MIDI of muziekinstrumenten bekijken digitale interface , onderdelen als de traditionele notatie , maar de belangrijkste input interface benadrukt samenstelling door het opnemen en rangschikken digitale audio -en MIDI-data .

Finale Songwriter
toegevoegd is ontworpen voor songwriters en muziek studenten met minstens een basiskennis van bladlood en muzieknotatie , en haar belangrijkste input interface gaat volledig met het invoeren van noten en muzikale symbolen met behulp van traditionele muzieknotatie . Bovendien wordt Songwriter geen ondersteuning voor digitale audio-opname . Finale Songwriter kunnen gebruikers leadsheets en partituren te maken met maximaal vijf medewerkers lijnen en acht duigen en print ze voor gebruik in de praktijk of opnamesessies of ze in Final Reader formaat te verspreiden .
Music Notation Ondersteuning

Hoewel Apple GarageBand toont en speelt traditioneel genoteerde scores die komen met haar pianoles modules of opgenomen MIDI -gegevens , heeft het traditionele notatie beperkt . Het stelt gebruikers in staat om MIDI-tracks bekijken en bewerken in piano - roll -modus als notatie , maar audiotracks niet toestaan ​​of ondersteunen notatieweergave . Finale Songwriter heeft uitgebreide ondersteuning voor traditionele muzieknotatie . Het kan maken, openen , bewerken , afspelen en opslaan traditionele scores en lood vellen in Finale Reader -formaat en kunnen traditionele muzieknotatie exporteren naar PDF-formaat .
Virtuele instrumenten en MIDI -ondersteuning < br >

GarageBand
stelt gebruikers in staat om MIDI noot informatie met behulp van een piano - roll -interface of een extern MIDI keyboard controller in te voeren . GarageBand speelt MIDI met behulp van de ingebouwde virtuele instrumenten - waaronder akoestische en elektrische piano , elektrische bas en een verscheidenheid aan andere emulaties - of via single- channel Audio Unit instrument plug - ins . Bovendien kunnen gebruikers virtuele gitaarversterkers en effecten toepassen op elke MIDI spoor .

Finale Songwriter
kunnen gebruikers notities met behulp van een extern MIDI keyboard controller of een muis met behulp van de grafische notatie interface binnen te gaan . Finale Songwriter speelt weer hele andere samenstelling of individuele noten op een per - click basis met behulp van uw geluidskaart en General MIDI , of GM , instrumenten . Eerst uitgebracht in 1991 , de General MIDI standaard omvat 128 plekken waaronder digitale emulaties van piano's , slagwerk , strijkers , houtblazers , koperblazers , etnische instrumenten , synthesizers en een assortiment van geluidseffecten . Alhough de GM standaard cross-platform en wordt ondersteund door alle moderne geluidskaart , GM is meer dan twee decennia oud en kan ondermaats aan de hedendaagse luisteraar klinkt .
Exporteren

GarageBand kan projecten maken als audiobestanden in AIFF , AAC , MP3 en iOS - compatibele ringtone formaten. Bovendien kunnen gebruikers GarageBand-project bestanden op te slaan in een formaat dat leesbaar is door Logic Pro . Finale Songwriter kan bladlood maken om audio met uw geluidskaart door het toewijzen van door de gebruiker opgegeven General MIDI -instrumenten . Bovendien, Finale Songwriter drukt scores naar PDF en kunnen versies exporteren in Finale Reader formaat . Om deze bestanden te openen heeft u het gratis Finale Reader applicatie

nodig .

Previous: Next:
  Home Recording Software
·Geheugenproblemen Met Sound Re…
·Hoe te verwijderen Nu Sonic Re…
·Wat is de gemakkelijke manier …
·Hoe je DivX films te branden m…
·Hoe maak je een audio- Graph 
·Hoe maak je een audio clip in …
·Hoe maak je Vocals op een lapt…
·Hoe kan ik een dvd converteren…
·Logic Pro Effecten 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·Hoe Security Video Enhance 
·Hoe te creëren Drop Down Dozen in 2010 …
·Hoe maak je een Make - tabel Actie Query…
·Mijn Sony DVD Camcorder DVD's kunnen nie…
·Hoe je MS Word converteren naar SGML 
·Hoe kan ik een aangepaste patroon in Pho…
·Hoe je T - Test Resultaten Rapport in SP…
·Wat is de extensie CPIO ? 
·Hoe te Cheetah Print maken in Photoshop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com