Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
Airbrush Effecten op GIMP
GIMP is een gratis raster image - editing programma dat draait op alle besturingssystemen . Het kan gebruikt worden om te bewerken en retoucheren foto's en creëer afbeeldingen, zoals logo's en web- graphics . De airbrush gereedschap in GIMP geldt een lichtere dekking van digitale verf of kleur , dan wanneer je de kwast tool te gebruiken . U kunt een verscheidenheid van airbrush effecten met behulp van GIMP te creëren . GIMP Airbrush Tool

The GIMP Airbrush Tool is een van de verschillende " verf " gereedschappen in de werkbalk GIMP . Het ziet eruit als een industriële airbrush , en is gevonden tussen het gummetje en het gereedschap pen , als je leest links naar rechts over de werkbalk . Net als alle GIMP verf gereedschappen , het heeft vele brush tip opties die u kunt kiezen in de sectie opties van de werkbalk . U kunt ook kiezen voor een kleur uit de kleurkiezer .
Met GIMP Verf Gereedschap

Om de airbrush tool te gebruiken , klik om het in de werkbalk te selecteren . Opmerking veranderen de opties in het onderste gedeelte van de werkbalk . Tenzij je volgt een tutorial of specifiek weten welke opties je wilt , is het beste om te beginnen met het penseel . Klik op de foto dat de huidige vorm laat zien . Een scherm zal openen om alle beschikbare opties te tonen . Klik om een te selecteren. Voor het instellen van andere opties , beweeg de cursor over het beeld gebied om een overzicht van de penseelpunt zien . Dit zal u helpen de gewenste grootte te meten. U kunt de grootte wijzigen met de schuifknop . U kunt ook de dekking van het penseel met een schuifregelaar.
Airbrush Tool Options

De airbrush gereedschap aandelen omvang , dekking en brush tip vormen met de andere verf gereedschap , maar het heeft opties die maken het meer als iets tussen een echte airbrush en een echt penseel uit te voeren . U kunt gebruik maken van " Borstel Dynamics " om opties die van toepassing zijn ingesteld indien u gebruik maakt van een tekening tablet met een stylus , waarbij de hoeveelheid druk die u op de stylus kan invloed hebben op hoe donker de lijnen zal zijn .
< Br > Gereedschap met effecten vergelijkbaar

In de digitale fotografie , is retoucheren portretten vaak aangeduid als airbrushen . Er zijn verschillende tools in GIMP die daadwerkelijk bereiken van een beter resultaat dan airbrushen kan. Een van deze is de kloon instrument, dat een beetje van het beeld inwisselbaar ander deel van het beeld . Anderen die nuttig kunnen zijn zijn de genezen tool, die eruit ziet als een pleister, de smudge tool, die eruit ziet als een vinger vlekken iets , en de onscherpte tool, die lijkt op een waterdruppel .
< br >

Previous: Next:
  GIMP
·Hoe je Soft Gradients maken in…
·Hoe maak je een gebruiker Bar …
·Hoe je Tags in GIMP 
·Hoe te Resize te printen Fit i…
·Hoe het ontwerpen in GIMP 
·Hoe maak je een Swirl van Lich…
·Hoe maak je een pad in GIMP Ve…
·Hoe te exporteren als GIF Van …
·Hoe te Curve een afbeelding in…
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Hoe te Math Schrijven op een tekstverwer…
Afdrukken op indexkaarten gebruiken Open…
Hoe kan ik HTML gebruiken op de PalmOne …
Hoe te Borders verdienen op visitekaartj…
Hoe te Etiketten op de computer afdrukke…
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je visitekaartjes op Windows Vi…
  Software Articles
·Microsoft Access-database Hulpmiddelen 
·Hoe maak je Caption een film voor Karaok…
·Hoe te gebruiken Get_Range Excel Oriënt…
·Absoluut de beste Professional Programma…
·Hoe te Flashback in Oracle 
·Hoe om te verwijzen uw eigen naam op Sky…
·Hoe te Crystal Reports gebruiken 
·Hoe kan ik een database afmelden in Orac…
·Hoe te formatteren met Arrow Kogels 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com