Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Microsoft Access-database Hulpmiddelen
Database programma's , zoals Microsoft Access , geven gebruikers de mogelijkheid om hun gegevens op tal van manieren te organiseren . Een database bevat ook exploitanten met tools om hun informatie te analyseren . Toegang is onderdeel van de populaire Microsoft Office- suite van producten , en biedt gebruikers database- tools die hun werk vereenvoudigen en maakt hun gegevens meer bruikbaar en toegankelijk . Vormt

Gegevens invoeren in een spreadsheet op de ouderwetse manier belastingen de ogen van computergebruikers . Microsoft Access biedt gebruikers gereedschappen om formulieren voor het invoeren van gegevens te maken . Gebruikers hebben de mogelijkheid om hun eigen vorm te creëren vanuit het niets , of gebruik maken van een vooraf gemaakte vorm . Het formulier creatie tool biedt ook een grote flexibiliteit van het ontwerp . Zo kan de ontwerper de lettergrootte en de kleur veranderen .
Sjablonen

Vooraf ontworpen sjablonen
voor Access kunnen gebruikers bestaande ontwerpen aangepast aan hun behoeften te integreren , opslaan ze de tijd en de moeite van het maken van een vorm van de grond af . Gebruikers kunnen de templates bewerken of tweaken om hun persoonlijke behoeften. Microsoft maakt downloadbare sjablonen voor veelgebruikte doeleinden ter beschikking van hun website , waaronder templates voor dergelijke toepassingen zoals contact management formulieren en rapporten .
Gegevens importeren

Access
gemakkelijk invoer van gegevens uit Microsoft Excel-spreadsheets . Terwijl Excel heeft beduidend krachtige functies , Access geeft de gebruiker analyse-en rapportagetools niet beschikbaar in Excel . Access heeft ook de mogelijkheid om gegevens van andere formaten , zoals tekst , Lotus 123 of SharePoint te importeren . Gegevens uit een externe bron kan raken toegevoegd aan een bestaand databasebestand in Access of opgeslagen als een nieuwe database . De invoergegevens instrument slaat de exploitant aanzienlijke hoeveelheden tijd door het verwijderen van de noodzaak om opnieuw in te voeren gegevens uit de oorspronkelijke bron in Access .
Macro

Macro's
toestaan ​​Toegang gebruikers tot veelgebruikte functies te automatiseren . Databankexploitanten gebruikt de macro instrument naar acties die ze zouden willen hebben uitgevoerd wanneer de macro wordt geactiveerd . Een macro kan een lijst met functies automatisch uitgevoerd . Bijvoorbeeld , een operator die vaak data alfabetisch en vervolgens sorteert filters het coud een macro maken die beide functies op commando zou voeren .
Rapporten

Access
heeft rapportage tools die gegevens te nemen van een database tabel , analyseren en creëren van een professioneel ogende rapport af te drukken . Gebruikers hebben enorme flexibiliteit bij het ​​ontwerpen van rapporten . Ze kunnen ervoor kiezen om de creatie tools rapport gebruiken om toegang hebben automatisch het ontwerp van het rapport gebaseerd op de gebruikers selecties wijzigen . Afbeeldingen, zoals een bedrijfslogo , kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan het verslag , het geven van een meer professionele uitstraling . Verschillende andere elementen kunnen worden toegevoegd aan rapporten , inclusief data , paginanummering en rasterlijnen .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te Formules Audit in Excel…
·Hoe kan ik een as in Excel-for…
·Hoe je betalingen gebruik van …
·Hoe Access Gegevens in Excel 
·Hoe maak je een werkmap wachtw…
·Hoe naar Split een Naam in Mic…
·Hoe de Excel- knop Option gebr…
·In Microsoft Excel , wat doet …
·Hoe kan ik Excel Columns afdru…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Hoe je tekst in lege ruimtes in Microsof…
·Instructies voor het koppelen van werkbl…
·Hoe vindt u Skype Gebruikers 
·Hoe zet ik een Excel -werkblad naar een …
·Hoe naar kolommen toevoegen aan een gege…
·Microsoft Licensing FAQ 
·Hoe te Center Columns Format 
·Hoe te Verscheidene cellen te beschermen…
·Hoe de PlayStation Eye Get to Work on Sk…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com