Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Quickbooks 2010 Zal niet
Print Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen hebben problemen met uw QuickBooks 2010 afdrukken . Sommige van deze redenen hebben te maken met een computer probleem , en enkele zijn gerelateerd aan de installatie van de software QuickBooks . Afhankelijk van uw printer , kunt u niet in staat zijn om af te drukken vanwege de leeftijd van uw printer of de stuurprogramma's die zijn geïnstalleerd . De enige manier om het probleem te diagnosticeren is om elk van de volgende oplossingen te proberen tegelijk . Instructies
Problemen met de markt QuickBooks 4 en Ouder
1

Controleer het versienummer . Bij de installatie van een nieuwe QuickBooks softwarepakket , is het versienummer beschouwd als R1 . Bij elke verandering om patches te lossen en problemen met de QuickBooks functionaliteit te lossen , is een nieuwe release uitgegeven en krijgt een nieuw nummer ( R2 , R3 enzovoort) .

Om de release nummer te controleren , opent u uw bedrijf bestand en druk op de toets F2 . De release nummer wordt weergegeven nadat de productidentificatie lijn op de eerste lijn . Kopen van 2

handmatig bijwerken van de QuickBooks software . Als het versienummer van uw 2010 QuickBooks is niet up to date - vanaf oktober 2010 , moet het de markt R7p - je nodig hebt om de software bij te werken . Er zijn afgedrukt problemen met R4 en eerder .

QuickBooks bijwerken, klikt u op de toets " Help" in de bovenste menubalk en ga naar de "Update QuickBooks " knop en klik .
< br > Goedkope 3

Klik op de " Nu bijwerken " knop . Wanneer het venster QuickBooks -update wordt geopend , moet het " Overzicht " knop worden geopend . In het midden van het raam , er is een gedurfde -print zin die u zal vertellen of de Automatische Update is in-of uitgeschakeld . Onder dat is de " Nu bijwerken " knop . Klik erop en volg de aanwijzingen en de software maakt verbinding met de Intuit server en download de update .
Problemen met de QBPRINT.QBP File
4

Zoek de map QuickBooks op uw computer . Na installatie zal de folder QuickBooks in de C-schijf en zal worden aangeduid met de " Intuit " naam . Dubbelklik op de " Intuit " map , waarin de map wordt geopend en toont de verschillende onderdelen van de QuickBooks software.
5

Zoek naar de " QBPRINT.QBP " bestand en verwijder het. Wanneer een nieuwe printer is geïnstalleerd , soms dit bestand kan beschadigd raken, waardoor afdrukproblemen . Zodra het bestand is verwijderd , opent u uw QuickBooks programma .
6

Klik op de knop "Bestand" en scroll naar beneden naar de " Printer Setup" en kies de printer die u wilt gebruiken voor deze computer . Klik op " OK" als je het vindt . Klik op de " Print Formulieren " knop in het menu " File " op de menubalk bovenaan . Openen en afdrukken van de transactie .
Problemen met de QuickBooks PDF Printer
7

Open het rapport dat u wilt afdrukken . Klik op de knop "Bestand" in de bovenste menubalk en ga naar de " Save as PDF" optie . Dit probleem moet worden opgelost met de laatste update van Intuit , maar zo niet , dan moet u het rapport wilt opslaan als een PDF- bestand op uw computer en afdrukken vanaf uw computer in plaats van uit QuickBooks . Dit probleem is volledig opgelost voor de 2011 -versies van QuickBooks en is opgelapt voor de 2010 -versie .
8

Sla de PDF op het bureaublad van uw computer . Wanneer wordt gevraagd naar de locatie van het . Pdf die u wilt afdrukken , kiest u het bureaublad , zodat je het gemakkelijk kan vinden .
9

Open het bestand op uw bureaublad en print van het . Pdf -menu . Dit zal geen probleem met betrekking tot de 2010 QuickBooks afdrukken problemen omzeilen .

Als het programma is bijgewerkt , is het QBPRINT file is opgelost en de . Pdf print probleem is opgelost , en u nog steeds problemen ondervindt , is er kan een probleem met de printer drivers , of een verkeerde configuratie van een netwerk printer . Contact op met uw systeembeheerder voor hulp bij deze problemen .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe te herstellen QuickBooks D…
·Hoe te Interest toevoegen voor…
·Hoe te QuickBooks Upgrade V6.0…
·Hoe de Rapportitems in QuickBo…
·Hoe te QBW converteren naar xl…
·Wat is een ERP -server ? 
·Quickbooks Merchant Services V…
·Hoe maak je een iPhone gebruik…
·Hoe te Bestand verkleinen in Q…
  Related Articles
Word 2007 Zal niet Let Me Plaats een Bul…
Mijn Word-documenten Zal niet opslaan 
Word Perfect Zal niet afdrukken 
Foto's in een Word- document niet afdruk…
MS Office 2003 Zal niet lezen Office 200…
Word Document Zal niet minimaliseren bij…
Mijn WordPad Zal niet afdrukken 
Mijn Word-documenten gaat niet open 
Mijn muis niet werken in Word 2007 
  Software Articles
·Wat is Ccleaner ? 
·Hoe te Unknown File Extensions Lees 
·Hoe aan EP dvd's branden 
·Wat zijn de vijf onderdelen /componenten…
·Hoe om audio uit een DVD met SmartRipper…
·Menu -opties voor Adobe FlashPaper 
·Hoe te voegen Music off van iTunes naar …
·Hoe maak je een lettertype toe aan MS Of…
·Hoe je Remote Desktop Exit toepassing 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com