Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe te herstellen QuickBooks Datafile C = 342
Af en toe zal een QuickBooks gebruiker een fout melding wanneer het gebruik van de software . De fout bericht wordt geïdentificeerd met een nummer , niet een specifieke reden voor de fout . Het is mogelijk om deze fout te repareren , maar soms is er meer mis is dat de oorzaak is van de C = 342 error dan is in eerste instantie voor de hand en het kan een specialist met een blik op het probleem te rechtvaardigen . Instructies
1

Herstart het QuickBooks programma . Als de fout scherm verschijnt weer op, sluit alle andere actieve vensters op de computer . Herstart het programma en wacht tot het QuickBooks -menu te openen . Soms is deze fout treedt op wanneer er sprake is van een netwerk shutdown of problemen met de harde schijf en kan door eenvoudig herstarten worden vastgesteld . Kopen van 2

Open een van de QuickBooks voorbeeldbedrijf bestanden . Deze bevinden zich in het hoofdmenu voor QuickBooks . Houd de toets " CTRL " , terwijl het monster bestand opent . Als de fout verschijnt er voor de " No Company Open " verschijnt , is de software die is beschadigd , niet alleen het bedrijf bestand . Als dit niet gebeurt , heeft het bedrijf bestand is beschadigd .
3

Herstel de laatste back-up van het bedrijf bestand . Als deze fout net is verschenen , kies de backup van het bestand gedateerd voor een dag of twee voordat de fout verschijnen . Klik op het tabblad " File " en klik op de " Open /Restore " knop bedrijf en koos voor het back-upbestand dat u wilt herstellen . Zodra de backup is hersteld , probeert het bedrijf bestand opnieuw te openen . Als dit nog steeds niet werkt , moet u controleren en de wederopbouw van het gegevensbestand .
4

Verifieer en de wederopbouw van het gegevensbestand van het bedrijf bestand opnieuw te openen en te klikken op het tabblad " File " in de bovenste menubalk . Scroll naar beneden naar het tabblad ' Hulpprogramma's ' en klik op de ' Controleer gegevens " button .
5

elke netwerkverbindingen verbreken of uit te schakelen . Het controleren en te herbouwen functie moet worden gedaan op de centrale computer of server . Dit proces kan nogal wat tijd in beslag nemen .
6

Schakel de Windows- compatibiliteitsmodus . Als het monster onderneming bestanden niet wordt geopend en u bent nog steeds deze fout , dan is er een groter probleem met het geheel van de QuickBooks programma . Om compatibiliteit met Windows uit te schakelen , klik met de rechtermuisknop op het pictogram van QuickBooks op het bureaublad van uw computer en klik op de knop "Eigenschappen " .
7

Klik op het eerste vakje " Compatibility Mode . " Als het selectievakje is ingeschakeld, schakelt u het. Als het niet , kunt u deze foutmelding ontvangt omdat de Windows -versie is automatisch bijgewerkt. Controleer de stand doos volledig compatibel en kies de versie van Windows die QuickBooks laatst gewerkt .
8

Schakel de compatibiliteit voor de QBW32.EXE bestand . Als het wijzigen van de Windows- compatibiliteit niet een einde te maken aan de foutmeldingen , kan het nodig zijn om de compatibiliteit te schakelen voor het specifieke bestand QBW32.EXE . Om dit te doen , klik met de rechtermuisknop op het pictogram van QuickBooks en kies 'Eigenschappen'.
9

Klik op het tabblad " Shortcut " in het menu van Windows Compatibility . Klik vervolgens op de " Doel zoeken " knop . Klik rechts op de QBW32.EXE en kies 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad " Compatibiliteit " en zorg ervoor dat het vakje " Dit programma in deze compatibiliteitsmodus uitvoeren " is niet aangevinkt .

Previous: Next:
  financiële Software
·Quicken 2009 Vs . Quicken 2010…
·Hoe kan ik Inetclnt.dll Bestan…
·Problemen met afdrukken in Qui…
·Hoe te registreren QuickBooks …
·Hoe je Time & Lasten Importere…
·Hoe te Federal Roerende Overri…
·Hoe te Budget Freeware Pick 
·Hoe kan ik een boekhoudpakket …
·Hoe maak je plein in een sprea…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Excel- grafiek converter…
·Hoe te Raw naar JPEG converteren in Adob…
·Hoe om muziek uit van een PS3 naar Compu…
·Hoe kan ik een AVG Werkbalk Delete 
·Problemen met geluid uittreksel uit een …
·Hoe te Reïncarnatie Beat : ROA 
·Hoe je PPT bestanden te beschermen 
·Hoe te registreren Microsoft Office 2007…
·Hoe je Bart USB Flash installeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com