Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe je Time & Lasten Importeren om Quickbooks Software
Importeren transacties zoals tijd en kosten in QuickBooks impliceert het gebruik van software van derden . Voor het importeren time data , Intuit adviseert het gebruik van de XL roosters voor QuickBooks . Voor het importeren van kosten heeft u de mogelijkheid van het omzetten van de uitgaven aan . IIF bestanden of het IIF Transactie Creator software van derden oplossing . U kunt deze optie gebruiken als u wilt medewerkers weg te houden van de gevoelige financiële informatie in uw boekhouding . De medewerkers zullen gewoon de gegevens in een Excel- spreadsheet of in het . IIF bestand later te worden geïmporteerd in QuickBooks voeren . Instructies
importeren Time in QuickBooks
1

Download de XL roosters voor QuickBooks . XL Timesheets is een derde softwarepakket aanbevolen door Intuit voor gebruik in het importeren van urenstaten in QuickBooks uit Excel-spreadsheets en andere klok software pakketten . Deze tool converteert urenstaten om . IIF -bestanden, die QuickBooks bestanden die compatibel zijn . De download zal u toelaten om een gratis trial te gebruiken voor een beperkt aantal keer verslagen . Kopen van 2

Koop de XL roosters registratiesleutel . Met ingang van oktober 2010 , de aankoopprijs was $ 49. Wanneer u klaar bent om een nieuwe urenstaat voor invoer in QuickBooks creëren zijn , klikt u dubbel op het XL roosters pictogram op uw bureaublad .
3

Voer de naam van elke werknemer wordt u het maken van een urenstaat voor de optie ' medewerkers toevoegen " . Omdat het contact en fiscale informatie is al in de QuickBooks software , alles wat je nodig hebt zijn de namen van de werknemers in de XL timesheets programma . Klik op " OK " om de lijst met werknemers die u hebt ingevoerd slaan en dan beginnen met het maken van de urenstaat .
4

Maak een nieuwe urenstaat . Het eerste venster dat wordt geopend in dit programma zal het venster " Maak een nieuwe tijd sheets " zijn. Aan de linkerkant van het scherm is de lijst van de medewerkers die u zojuist hebt gemaakt . Aan de rechterkant zijn dozen in de details van elke urenstaat waaronder het kiezen van de sjabloon die u wilt gebruiken , is het aantal dagen op de urenstaat met de einddatum in te vullen .

In de " Rijen beschikbaar voor tijd binnenkomst, " kies de optie die is een dag meer dan het aantal dagen dat de werknemers werkten . Bijvoorbeeld, als de termijn is zeven dagen lang , kiest u het nummer acht . Als de termijn is 14 dagen lang , kiest u het nummer 15 .
5

Klik op het tabblad " Kolommen " . Het is hier kunt u onder meer extra kolommen op de nieuwe urenstaat . Extra kolommen onder 'Service Punten , " " Payroll Items , " " Klanten , " " Billable Status ', ' Klasse , " en " Notes . "

Klik op het tabblad " Pick Lists " . Onderzoekt de dozen en als die er zijn die niet zijn aangevinkt , klikt u in dat vak om een vinkje te zetten in het. Wanneer u klaar bent , klikt u op de knop "Create roosters " .
6

Vul alle gegevens in de urenstaat voor elke werknemer . Sla het werkblad op uw bureaublad en open de QuickBooks programma . Klik op de knop "Bestand" in de bovenste menubalk en ga naar de optie "Utilities" . Wanneer het menu aan de zijkant opent , kiest u de optie " IIF Files " en volg de aanwijzingen om de gegevens te importeren in QuickBooks .
Importeren Lasten in QuickBooks
7

Download het IIF transactie Schepper . Deze download zal moeten worden uitgepakt en geïnstalleerd op uw computer . De download krijgt u een gratis trial -modus voor maximaal 100 verrichtingen. Volg de aanwijzingen met behulp van de eenvoudige wizard handleiding voor het opzetten van het programma op uw computer .
8

Onderzoek de " Template Werkboeken " die beschikbaar zijn . Elke transactie maakt gebruik van een andere sjabloon . Kies de sjabloon die u wilt gebruiken in de gratis proefperiode . Voer elke transactie met behulp van de sjabloon die u hebt gekozen en sla de sjabloon op uw bureaublad .
9

Klik op de knop "Bestand" in de bovenste menubalk en ga naar de optie "Utilities" . Wanneer het menu aan de zijkant opent , kiest u de optie "Import" en vervolgens " IIF -bestanden . " Zoek de opgeslagen sjabloon op uw bureaublad en klik op "OK . " De transacties of uitgaven die in de sjabloon zal worden geïmporteerd in QuickBooks .
10

Koop de product registratie sleutel . Met ingang van oktober 2010 , de aankoopprijs was $ 89. Als de gratis proefperiode geeft je wat je nodig hebt , de aankoop van de sleutel en de beperkingen van de gratis proefperiode zal worden verwijderd .

Previous: Next:
  financiële Software
·Drie soorten software die Bied…
·Hoe je meerdere valuta gebruik…
·Hoe je Items in de QuickBooks …
·Wat is Quickbooks Timer ? 
·Hoe de toegang tot een Quick B…
·Systeemvereisten voor SPSS 16 
·Hoe maak je een Geschonken vas…
·Hoe te Voeg een Debiteuren Acc…
·Hoe het opzetten van QuickBook…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Varchar String variabelen Gebruik…
·Hoe te GPX converteren naar KML voor gra…
·Hoe kan ik een Word-bestand invoegen in …
·Excel Recept Spreadsheet 
·Hoe maak je een typografische Portret in…
·Hoe kan ik een MP3 -bestand kleiner te m…
·Hoe te beveiligen met wachtwoord Excel X…
·Hoe je MSN Gaming Zone Delete 
·Hoe maak je een begroting in evenwicht m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com