Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Hoe om te leren Microsoft Dynamics AX
Als u geïnteresseerd bent met de Microsoft Dynamics AX -systeem , veel verschillende methoden beschikbaar om te leren om het programma te bedienen . Microsoft Dynamics AX was voorheen bekend als Microsoft Axapta . De enterprise resource planning en oplossing is ontwikkeld voor middelgrote tot grote bedrijven . Het programma kan gebruikt worden voor de functies van de algemene boekhouding tot voorraadbeheer . Leren om het programma te gebruiken om een grotere aanwinst voor bedrijven die het systeem gebruikt worden. Instructies
1

Neem de " Inleiding tot Microsoft Dynamics AX 4.0 " ( of 2009 ) cursus . Deze klasse geeft u een algemeen overzicht van de functies van het programma . Het programma leert je sleutels zoals het invoeren van een verkoop- offerte en het controleren van de beschikbaarheid van een item uit te voeren . De cursus is ontworpen voor beginners is een twee - daagse , klassikale programma . De enige kennis die je zal voorafgaand moeten nemen van de cursus is kennis van het Windows-besturingssysteem , en hoe om te navigeren doorheen. Kopen van 2

Download de " AX Learning Plan " van de website van Microsoft . Dit plan geeft gedetailleerde informatie over welke specifieke training je nodig hebt om Microsoft Dynamics AX gebruiken voor uw functie . Bijvoorbeeld , als je werkt in een financiële functie , na het nemen van het overzicht cursus , het gedeelte " Financials 1 in Microsoft Dynamics AX 2009 " Natuurlijk . Dit leerplan geeft je rol - specifieke informatie over wat u moet doen om een Microsoft Certified Business Management Solutions Specialist geworden .
3

Lees de online Microsoft Dynamics AX gebruikershandleiding . Deze bron gegevens een duidelijke afbouw van de activiteiten en de belangrijkste functies van Microsoft AX . Gebruik de gids als referentie in uw hele leerproces . Veel van de inhoud is online beschikbaar . Vertrouwd te maken met de website uit te breiden op uw bestaande kennis .
4

Zoeken naar een derde partij opleiding . Veel trainingen voor Microsoft Dynamics AX zijn online beschikbaar op websites zoals CB Learning , Perpetual Solutions en Dynamics AX training . De opties voor cursussen variëren omdat veel bedrijven gebruik maken van het programma . De mogelijkheid om het programma te bedienen is een belangrijk onderdeel van veel mensen werk . Zoek een opleiding die past bij uw individuele behoeften .
5

Neem de relevante test om een officiële Microsoft-certificering ontvangen. Als u officieel zijn gecertificeerd , zal u een betrouwbare keuze van de kandidaat voor potentiële werkgevers . Bezoek de website van Microsoft om te zoeken naar de desbetreffende proef . Raadpleeg de " AX Learning Plan" om te bevestigen wat de juiste criterium zou zijn voor uw rol . Bijvoorbeeld , als je in een financiële functie , moet u de te nemen " AX 2009 Financials Certification Exam . "

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe je American Express rekeni…
·Hoe te Etiketten voor Peachtre…
·Hoe te Huishoudelijke uitgaven…
·Hoe te Kapitaal eigenaar in Qu…
·Hoe je American Express OFX Im…
·Turbotax Online Vs . Software 
·Hoe te Great Plains Software L…
·Hoe maak je een QIF -bestand i…
·Activiteiten op Quickbooks 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je rapporten met Microsoft Publ…
·Hoe maak je Color Pixels Met Photoshop 
·Verschillen tussen een Mail Server & Exc…
·Het automatisch laden Snap - to- Grid in…
·Hoe te tekstvelden maken in Dreamweaver 
·WordPerfect Features 
·Hoe te voegen Sound & animatie in PowerP…
·Hoe te Mechanic Keys Registreer 
·Hoe de Pen -tool in Photoshop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com