Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Problemen met de marges in QuickBooks
Er zijn tal marge aanpassingen die plaatsvinden in QuickBooks software . Er zijn verschillende marges voor rapporten , gedrukte cheques en journaal afdrukken . Er zijn ook verschillende soorten printers gebruikt door ondernemers die QuickBooks klanten zijn . Koppel deze kwesties met de schijnbaar onophoudelijke Microsoft Windows -updates die de neiging hebben om problemen met sommige QuickBooks functionaliteit veroorzaken , en je nogal wat problemen met de marges in QuickBooks hebben . Het uitlijnen De marges op Formulieren

Marges
voor alle vormen kunnen worden uitgelijnd door het venster Printer Setup . Klik op de knop "Bestand" en scroll naar beneden naar de "Setup printer " optie en klik . Merk op dat er 20 formulieren waarvoor u kunt wijzigen of uitlijnen marges . Belastingformulieren en loonstrookjes zijn notoir moeilijk om goed te krijgen vanwege het grote aantal dozen en lijnen die moeten worden afgestemd op. Om een van deze formulieren aanpassen , zoekt u de juiste is in de lijst aan de bovenkant van de doos Printer Setup . Klik op het tabblad " Lijn " om het venster " Fine Alignment " te openen .
Alignment Aanpassingen

Ongeacht welke vorm u probeert te goed , de fijne afstemming functie af te stemmen vereist dat u het monster af te drukken . Aangezien dit monster niet de lijnen of vakken op de cheques of formulieren afdrukt , moet u line-up van het monster formulier achter een leeg exemplaar van het formulier dat u wilt afdrukken op . Houd de twee bladen tegen het licht en let op de positie van de voorbeeldtekst als het op het formulier zou verschijnen. Gebruik de verticale en horizontale afstelling knoppen om de tekst te verplaatsen . Afdrukken ander monster om te zien of uw aanpassingen een verschil hebben gemaakt .
Aanpassingen Fouten en Marges

Sommige marges op sommige formulieren niet goed zijn uitgelijnd , omdat een overijverige ondernemer heeft over- maat zijn formulieren met behulp van de "Customize " eigenschap van QuickBooks . De basis aanpassen kunt u kolommen hernoemen en logo's toe te voegen . Je moet niet proberen om het aanpassen van enige vorm zonder het gebruik van de Layout Designer . De Layout Designer biedt een stippellijn rond de rand van de vorm die je de buitenste marges . Als u een logo hebt toegevoegd zonder de Layout Designer , kan het werpen uw marges .
Problemen met de printer en marges

Soms is het probleem niet QuickBooks zelf . Het probleem is dat de printer of computer . Controleer de handleiding van uw printer en zoek de minimale marge-instellingen . Open het QuickBooks venster Printer Setup opnieuw en stel de boven-, onder -, linker -en rechtermarge zo in dat elk gelijk is aan de minimale instellingen voor uw printer. Als u de minimale marge-instellingen niet kunt vinden , contact opnemen met de fabrikant van de printer . Als de minimale marge-instellingen zijn OK , kunt u een probleem met de printer drivers te hebben. Kijk of er een bijgewerkte driver kunt u downloaden vanaf de fabrikant van uw printer.

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe maak je Voltooi een Quicke…
·Hoe maak je een Quicken Transa…
·Hoe te Pastel Accounting leren…
·Hoe je Sales & Facturen in Qui…
·Hoe naar Small Business Kosten…
·Hoe te terugkerende facturen i…
·QuickBooks Software Tutorial 
·Hoe maak je een iPhone gebruik…
·Hoe om te doen Geschatte P /Ls…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe te briefhoofd maken met Word 
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
  Software Articles
·Hoe maak je een VLC Player om video's co…
·Hoe maak je labels in een PDF met ColdFu…
·Wat is de bestandsextensie . Doc in Vist…
·Hoe kan ik mijn Anti Virus bijwerken 
·Hoe te File Protection van een MP3 verwi…
·Hoe maak je een Drop Cap in een Microsof…
·Hoe maak je een Gebruikersnaam Domein wi…
·Hoe kan ik Download een gratis Studio op…
·Functies activeren in T - SQL Convertere…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com