Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> File Extension Types >> Content
Wat is File Extension informatie ?
File extension bevat beschrijvende gegevens voor het type bestandsextensie . Het laat zien wat voor soort bestand de extensie behoort en de bijbehorende applicatie die meestal de bestandsextensie geopend. Het heet een uitbreiding omdat het komt na de periode volgend op de naam van het bestand zelf . Beschrijving

Een bestandsextensie geeft het type bestand . Bijvoorbeeld , de gemeenschappelijke bestandsextensie " . Doc " geeft aan dat het bestand is een document en de extensie " . Xls " geeft het bestand een Excel-sheet . Een bestandsextensie vertelt ook uw computer welke programma's het bestand kan openen . Als er veel programma's op uw computer die een bestand op basis van de extensie kan openen , de computer zet meestal een standaard programma om uw bestand te openen .
Locatie

Windows-computers , afhankelijk van de versie van uw besturingssysteem , wordt de extensie informatie -bestand gevonden in het 'Configuratiescherm '. Voor Windows XP of eerder , kan de verlenging informatie bestand bekeken worden door te klikken op " Mapopties " in het tabblad " Bestandstypen. " Voor Windows Vista en hoger , is de uitbreiding informatie bestand gevonden van de " Control Panel " door te klikken op " Programma's " en "Default Programs . " De informatie bevat een beschrijving van het dossier in verband met de extensie en de huidige standaard programma dat het opent .
Eigenschappen

De extensie informatie bestand gevonden in de " control Panel " kunt u het standaard programma dat uw bestand wordt geopend te wijzigen . Voor een gemakkelijkere optie , kunt u het programma dat uw bestand wordt geopend door met de rechtermuisknop te klikken op het bestand en het navigeren naar " Openen met " en te klikken veranderen " Programma kiezen . " Vanaf hier kunt u het standaard programma dat uw bestand wordt geopend zonder dat u door de
Geschiedenis

veranderen " Configuratiescherm . " Voor de vooruitgang van de besturingssystemen en grote computer geheugen , was er de MS - DOS , waarvan de bestandsnaam beperkt tot acht tekens en de uitbreiding naar drie personages . Deze beperking wordt opgeheven in Windows 95 en latere versies , maar de telling karakter voor bestandsextensies heeft geplakt . Windows heeft een 260 - tekens in het benoemen van een bestand, dat de bestandsnaam , extensie en bestandspad bevat . Een document met de naam " Doc1.doc ' zich in de map " Mijn documenten " heeft typisch een volledig pad locatie van " C : . \\ Documents and Settings \\ gebruikersnaam \\ Mijn documenten \\ Doc1.doc "
overwegingen

Bestandsextensies zijn meestal verborgen omdat het hernoemen van een bestand kan leiden tot per ongeluk veranderen of het vergeten om het bestand extensie bevatten . Zonder extensie , zal uw computer niet in staat zijn om het type bestand of het soort programma dat het kan openen herkennen . Door het identificeren van een bestand als " . Doc " De computer herkent meteen dat het bestand is een document en zal uw standaard tekstverwerkingsprogramma gebruiken om het te openen .

Previous: Next:
  File Extension Types
·Wat is de extensie EC3 ? 
·Wat is de extensie SCS ? 
·Wat is de extensie Ntm ? 
·Wat is de extensie SS ? 
·Wat is de extensie . ARX ? 
·Wat is de extensie MHT ? 
·Wat is de extensie MP4 ? 
·Wat is de extensie Mp2 ? 
·Wat is de extensie SRM ? 
  Related Articles
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe te wijzigen van een standaard bestan…
Hoe het standaard bestandsformaat in Wor…
Hoe een bestand invoegen in een Word- do…
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Hoe kan ik een Word- document convertere…
Hoe te repareren of herstellen tekst van…
Hoe een File Type wijzigen 
  Software Articles
·Hoe maak je een Windows XP Antispyware P…
·Hoe krijg ik de Natural Schild in Mabino…
·Hoe te Wenkbrauwen in GIMP Fix 
·Scannen Black - & - wit foto's 
·Hoe kan ik Excel -bestanden in SSIS 
·Wat is een APE -bestand? 
·Hoe maak je een PPS- bestand te reparere…
·Hoe te stoppen met bewegen van de muis i…
·Hoe gegevens toevoegen aan een draaitabe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com