Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Engineering Software >> Content
ArcMap Gereedschap
ArcMap is een toepassing van ESRI ArcGIS software en het wordt gebruikt voor het bekijken, bewerken en query- kaarten . Als zodanig , het bevat een set van tools die worden georganiseerd in werkbalken voor map -functionaliteit . Deze tools richten zich op de manipulatie en de presentatie van de kaarten tijdens verschillende ArcGIS applicaties regeren het creëren en analyseren van kaartinformatie . ArcMap Werkbalken

De ArcMap toepassing
heeft vijf veelgebruikte werkbalken . De werkbalk Standaard controleert elementaire bestand functies zoals het opslaan en afdrukken van kaarten . De werkbalk Extra bevat map navigatie en zoekmogelijkheden . De lay-out en de Editor werkbalken toestaan ​​wijzigingen in de presentatie sheets en kaart functies , respectievelijk . Tot slot , in de werkbalk Tekenen houdt hulpmiddelen voor het bewerken map en presentatie graphics .
Map Navigation Gereedschap

De belangrijkste tools in ArcMap gebruikt om de kaarten te navigeren bent Zoom , Pan , en zoeken . Zoom tools bieden in-of uitzoomen , vaste in-of uitzoomen , Zoom naar volle omvang , en Zoom op een eerder geselecteerde Omvang . De Pan gereedschap wordt handmatig bediend om verschillende gebieden van gegevens te bekijken , en zoeken mogelijkheden kan de gebruiker direct inzoomen op een specifieke functie of te coördineren locatie op de kaart . Voor meer informatie over de kaart functies te verwerven tijdens de navigatie , zijn er twee extra hulpmiddelen , identificeren en te meten .
Feature Manipulation Gereedschap

Gereedschap
van de redacteur en Draw werkbalken worden samen gebruikt om de kaart functies te bewerken . Editor gereedschappen instellen van de modus voor het bewerken en geometrische relaties voor tekenen . De Draw tools kunnen elementen worden geselecteerd , toegevoegd , gedraaid en gelabeld - vergelijkbaar met de meeste illustratie software . Aanvullende eigenschappen van functies en de bijbehorende database kan worden aangepast en berekend met de attributen eigenschap editor tool.
Kaart Presentatie Gereedschappen

Gereedschap
voor het maken en bewerken van pagina-indelingen controle van de gedrukte producten van ArcMap projecten . Zoom en Pan gereedschap uit de werkbalk Opmaak zijn specifiek voor het navigeren van de lay-out scherm vel papier ingesteld voor afdrukken . De Change Layout tool maakt het mogelijk voorgedefinieerde templates te worden geselecteerd voor de pagina -indeling . De Focus gegevens Frame tool laat de gebruiker toe om te selecteren welke gebieden en de schaal van de kaart zichtbaar op de pagina zal worden , bijgesneden door een data-frame doos . De Toggle Conceptmodus hulpmiddel bestuurt afwisselend het manipuleren van de getoonde binnen en buiten de data frames op het blad informatie .

Previous: Next:
  Engineering Software
·De beste CAD- software voor BI…
·Wat is AutoCAD Tekeningen ? 
·Auto CAD 2008 Tutorial 
·Hoe je CAD programma's ontwerp…
·Hoe je het vizier draaien in A…
·CAD Software Training 
·Wat is een CASE tool? 
·Autodesk Inventor Tutorial & C…
·Math CAD Tutorial 
  Related Articles
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe te gebruiken Word Outline Tools om j…
Hoe te gebruiken MS Word 's Schrijfwijze…
Waar zijn de Text Box Extra in Word 2007…
Tekstverwerking hulpmiddelen die worden …
Hoe je te vergelijken de verschillen in …
Word Document Repair Tools 
Microsoft Office 2000 Extra 
Hulpmiddelen gebruikt om informatie te v…
  Software Articles
·Hoe te Dalaran Banners uitschakelen voor…
·Hoe de Hypothese Null & Alternatieve Hyp…
·Wat betekent Rip Mean in Windows Media P…
·Een back-up Mijn Opgeslagen spellen Van …
·Wat is de extensie . Exe1 ? 
·Barbie Games voor Little Kids 
·Hoe een briefhoofd maken met Beschermde …
·Hoe je 2 Axis gebruiken in Excel Scatter…
·Hoe maak je een Dual Layer DVD branden m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com