Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> educatieve Software >> Content
Wiskunde oplossen Software
Van kleuterschool tot PhD opleidingen , er is wiskunde software om u te helpen elke wiskundige probleem op te lossen . Of u nu net begint met het tellen of differentiëren vergelijkingen , kan wiskunde software die u voorzien van een oplossing in een fractie van de tijd die het zou je hebben genomen op te lossen met de hand. Educatieve Software

educatieve wiskunde -software wordt gemaakt door een verscheidenheid van bedrijven , en het is vooral gericht op de lagere en middelbare rangen . Deze stand - alone computer -toepassingen normaal gesproken samen met een specifiek cijfer ( bijvoorbeeld eerste graad wiskunde ) of ze zijn gericht op een specifieke cursus ( bijvoorbeeld elementaire algebra ) .
Online Rekenmachines < br >

Online calculators
, geschreven in Javascript , Java of een vergelijkbare programmeertaal , kan het oplossen van een breed scala van wiskundige problemen . Bijvoorbeeld , kan online calculators oplossen kwadratische vergelijkingen , stelsels lineaire vergelijkingen , en kan het gemiddelde , modus en mediaan van een dataset te vinden .
Grafische rekenmachines

Grafische rekenmachines hebben krachtige , ingebouwde software kunnen oplossen van complexe vergelijkingen . Veel middelbare schoolklassen (vooral AP klassen ) stimuleren van het gebruik van grafische rekenmachines voor cursussen . Het College van Bestuur maakt het mogelijk meer dan 50 verschillende grafische rekenmachines in AP statistiek en AP calculus examens . Veel college klassen vereisen een TI 83 of TI 89 grafische rekenmachine voor statistiek en analyse klassen en met goede reden . Deze hand-held rekenmachines hebben een klein scherm dat u kunt inschakelen om de grafiek van vergelijkingen , uitzicht lijsten en het uitvoeren van complexe data-analyse in een paar toetsaanslagen .
Computer Algebra Systemen

geavanceerde wiskunde studenten gebruik maken van een breed scala van wiskunde oplossen van software , met inbegrip van computeralgebra systemen ( CAS ) zoals Esdoorn en Maxima . Deze systemen kunnen snel oplossen van complexe wiskundige problemen, zoals differentiatie en integratie .
Distributed Computing Software

Regelmatig computers de verwerkingscapaciteit om een oneindig aantal te behandelen niet operaties , zoals het vinden van de waarde van pi tot de n- cijfer . Veel computers kunnen aan elkaar worden gekoppeld met speciale software die het mogelijk maakt alle computers te werken aan een berekening in een keer.

Previous: Next:
  educatieve Software
·Hoe maak je een Caleidoscoop b…
·Hoe kan ik Google Earth instal…
·Hoe je T Tests Met behulp van …
·De impact van Personal Compute…
·Voice Recognition - software v…
·Hoe kan ik AVI converteren naa…
·Hoe je WAV -bestanden te combi…
·Hoe te blokkeren uw huis adres…
·Check- Out voor bibliotheken 
  Related Articles
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Hoe te Math Schrijven op een tekstverwer…
Gratis Address Label Software 
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
Vooral een roman - - Hoe maak je een rom…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe te installeren en configureren WordP…
Hoe registreer ik mijn Microsoft Office …
Hoe kan ik nieuwe software voor Microsof…
  Software Articles
·Hoe een PDF weergeven met de database 
·Hoe te Elementen opheffen in een werkmap…
·Hoe te Keystroke Recording Software dete…
·Hoe maak je een Extern bureaublad snelko…
·Wat is de betekenis van de Library Autom…
·Hoe maak je een Neon Sign in Photoshop m…
·Wat is een SCR -bestand? 
·Hoe je Drupal CAPTCHA In Webforms 
·Counter - Strike Online Wapens 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com