Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> educatieve Software >> Content
Hoe kan ik een document Stroomschema Teken
Een stroomdiagram kan helpen verklaren een ingewikkelde , meervoudige - stap-proces op een manier die is eenvoudig en makkelijk te begrijpen . Als een persoon leest door de stappen en de symbolen van de flowchart , zal hij weten wanneer te handelen op commando en wanneer een beslissing moet worden gemaakt van een of meer opties . Stroomdiagrammen dienen als leermiddelen en herinneringen als een ingewikkeld proces opnieuw moet worden herhaald de toekomst . U kunt een flowchart op papier of met behulp van gemeenschappelijke computer software te tekenen . Wat je nodig hebt
schrijfgerei Briefpapier van Zazzle.nl Computer
tekstverwerking software
Toon Meer Aanwijzingen Briefpapier
1

schrijven uit elkaar stap van het proces in de vorm van een lijst . Wees duidelijk over elke stap voordat je ze in flowchart symbolen . Samenvatten elke stap in een korte zin .

Label 2 elke stap als een actie stap , een alternatieve proces , een voorbereiding stap , een stap beëindigen , of een stap waarin een besluit moet worden gemaakt . Actie stappen zijn reguliere processtappen . Alternatieve processtappen zijn plaatsvervangers in de belangrijkste processtappen . Een bereidingsstap bereidt een processtap . Een beëindiging stap stopt het proces . Een beslissing stap heeft de gebruiker kiezen tussen twee of meer mogelijke routes .
3

Teken een rechthoek op een leeg vel papier voor elke processtap . Teken een op de top van de andere in chronologische volgorde op de pagina . Schrijf de processtap zinnen binnenkant van de rechthoeken .
4

Teken een diamant voor elke beslissing stap , zoals een stap waar de gebruiker zal moeten kiezen tussen ja of nee . " Ja" zal leiden tot een processtap , en "nee" zal leiden tot een andere processtap . Schrijf de twee besluiten binnenkant van de diamant .
5

Teken een zeshoek voor elke bereiding stap . Bereiding stappen kleinere stappen die de gebruiker bereiden op een processtap . Een voorbeeld van een bereidingsstap verzamelt materialen om het proces te starten . Voorbereiding stappen kunnen bestaan ​​op elk punt in het stroomdiagram .
6

Teken een rechthoek met afgeronde hoeken voor elk terminator punt . Er kunnen meerdere terminator punten , vooral als uw stroomdiagram heeft een of meer alternatieve routes . Op zijn minst zal de laatste processtap dienen als een terminator punt . Schrijf de beëindiging instructie binnenkant van de afgeronde rechthoek .
7

Sluit elke stap met een lijn en een pijl , genaamd een stroomlijn . Sluit processtappen , besluit stappen en alternatieve processtappen in chronologische volgorde . Twee vloeilijnen kan loskomen van de beslissing stappen , wijzend naar de twee keuzes van de gebruiker zal kiezen.
Computer
8

Open een leeg Word-document . Klik op " View" in de werkbalk aan de bovenkant van de pagina . Klik op "Tekenen ". Klik op " AutoVormen . " Klik op " Flowchart . " Een werkbalk met elkaar flowchart vorm zal verschijnen .
9

Klik op het proces gewenste vorm voor elke stap . Plaats de muisaanwijzer waar u wilt dat de vorm geplaatst . Klik met de muis opnieuw aan de vorm daar neerzetten .
10

rechtermuisknop op een shape om tekst beschrijft het proces stap toe te voegen . Klik op ' Voeg tekst . " Typ de stap binnenkant van de vorm . Als de tekst te lang is , vouwt u de zijkant van de vorm door te klikken op de buitenste randen en hen naar buiten te slepen .
11

Klik op " AutoVormen . " Klik op " Connectors . " Kies " Straight Arrow Connector . " Klik op de rand van de eerste shape , klikt u dan de grens van de vorm waarop u het aansluit . De pijl verschijnt tussen de twee vormen .
12

Klik op ' Bestand '. Klik op "Opslaan als . " Noem uw stroomdiagram document en sla het op uw computer .

Previous: Next:
  educatieve Software
·Hoe Rosetta Stone V3 activeren…
·Hoe toegankelijk zijn e -Learn…
·Wat zijn de voordelen van plag…
·Hoe maak je grafieken in Hyper…
·Computer Inleiding voor Kids 
·Hoe te NASA World Wind Softwar…
·Hoe je educatieve Preschool So…
·Hoe je inspiratie gebruiken vo…
·Autocad software voor studente…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Microsoft 2003 Key Access Codes zoek…
·Hoe kan ik een Remote Desktop Port Regis…
·Hoe Access Stuur 2007 gegevens via e-mai…
·Hoe je twee MP3 -bestanden samen Combine…
·Hoe te vullen in tekst in een PDF -formu…
·Waar zijn de Proeflezers Marks ligt in M…
·How to Get Rid van Duplicate Audio besta…
·Hoe te Phishing & Malware Protection ins…
·Hoe te Etiketten Van Microsoft Excel Pri…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com