Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Drupal >> Content
Drupal Ruimtelijke Gereedschap
Ruimtelijke gegevens zijn alle gegevens die nodig zijn om de geografische grenzen van en op aarde herscheppen . Deze omvatten alles dat kan in kaart worden gebracht . Voorbeelden hiervan zijn land grenzen , topografie , of oceanen , om een paar te noemen . Het kan , in sommige gevallen , ook gebouwd functies zoals steden . Patrick Hayes van Geomemes Onderzoek heeft verschillende ruimtelijke instrumenten gemaakt in een module voor gebruik op Drupal om ruimtelijke gegevens te verzamelen . Geo en OpenLayers

Geo
en OpenLayers zijn geen ruimtelijke instrumenten , maar ze zijn beide lezers van ruimtelijke gegevens verzameld door ruimtelijke instrumenten . Ruimtelijke instrumenten zal informatie te lezen voor een van deze data lezers of beide . Ruimtelijke gegevens wordt meestal gelezen door middel van een systeem genaamd Geografische Informatie Systemen ( GIS ) , die kaarten of modellen op basis van de data kan creëren . Drupal 's GIS heet Geo . OpenLayers is een open source programma dat ruimtelijke gegevens en Geo's interpretatie van de gegevens aan een alomvattend plan te vormen kan integreren .
Ruimtelijke Import

Ruimtelijke import
zal shapefile onderzoeken en te veranderen gegevens in Drupal voor de leesbaarheid . Shapefiles zijn vector gegevens die kunnen worden gelezen door Geo en OpenLayers . Wanneer het gereedschap ruimtelijk import ontleedt shapefiles , het importeert knooppunten en tafels uit de vector data in Drupal . Wanneer de gegevens in een knoop of tafel indeling , wordt het op een Drupal website geplaatst en zullen gemakkelijker worden begrepen door de gemiddelde gebruiker .
Ruimtelijke Widget

De ruimtelijke widget kan een gebruiker een shapefile direct uploaden in Drupal . Deze shapefile zal een overzicht en wezen " trekken " een kaart op knooppunten in Drupal . Met deze widget zal een gebruiker niet langer hoeft te overhandigen " trekken " deze informatie over knooppunten .
Ruimtelijke Tafel

De ruimtelijke tafel kan een laag voor toepassing te maken op OpenLayers door middel van een tabel op Drupal . Dit kan gecombineerd worden met de import tool ruimtelijke hierboven . Zodra ruimtelijke import zorgt voor een tafel uit een shapefile , kan de tabel hulpmiddel ruimtelijke diezelfde tabel maken in een laag . Het kan ook worden gebruikt voor het creëren van gegevens tafels op Geo .

Previous: Next:
  Drupal
·Hoe kan ik Flash Banners In Dr…
·Hoe je Custom Blocks Toevoegen…
·Hoe te Banner Affiliates In Dr…
·Drupal & Pre - render Styles 
·Hoe maak je een Yahoo Key Inst…
·Hiërarchische lijst van uitdr…
·Beschrijvingen van Drupal Them…
·Hoe te Drupal installeren op R…
·Tutorial over hoe je een lidma…
  Related Articles
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe te gebruiken Word Outline Tools om j…
Hoe te gebruiken MS Word 's Schrijfwijze…
Waar zijn de Text Box Extra in Word 2007…
Tekstverwerking hulpmiddelen die worden …
Hoe je te vergelijken de verschillen in …
Word Document Repair Tools 
Microsoft Office 2000 Extra 
Hulpmiddelen gebruikt om informatie te v…
  Software Articles
·Hoe maak je een kalender maken met digit…
·Hoe maak je Voeg een taak opgeven om een…
·Hoe te Fonts In Powerpoint 
·Hoe maken en afdrukken 50th Birthday Car…
·Hoe te NetSuite Pas 
·Office 2007 Small Business Features 
·Hoe te dwingen Spaces in een geformattee…
·Hoe kan ik Frames Freeze in Excel 2007 
·Hoe je AVI's comprimeren in FFmpeg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com