Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Adobe Flash Player probleemoplossing
Adobe Flash Player is een softwareprogramma gemaakt door de Adobe Systems waarmee je films en animatie met behulp van uw webbrowser te bekijken . Als Adobe Flash Player niet werkt , kan uw Internet kijkervaring ernstig worden belemmerd . Problemen met uw Flash Player om het probleem op te lossen . Windows

Als Flash Player niet goed werkt op uw Windows-computer , zorg ervoor dat je de laatste versie door te gaan naar de Adobe Download Center ( zie bronnen ) . Als Flash niet werkt op Internet Explorer , zorg ervoor dat de beveiliging opties kunt u Flash- content te bekijken . Open Internet Explorer , selecteer 'Internet-opties ' in het menu Extra en kies het tabblad Beveiliging . Vinden " ActiveX-besturingselementen en-invoegtoepassingen " en verander de instellingen toe te staan ​​controles en plug - ins te downloaden en uit te voeren . Dit zal u toelaten om Flash materiaal te bekijken . Zorg ervoor dat uw web- browser is bijgewerkt om ervoor te zorgen u alle Flash- materiaal te bekijken . Als u nog steeds problemen ondervindt bekijken van dit materiaal , zorg ervoor dat uw antivirussoftware is niet de video te blokkeren en pop - up blockers uit te schakelen in uw browser .
Mac

starten met versie 10 van Adobe Flash Player , nieuwe versies van Flash Player zijn niet beschikbaar voor die Mac-gebruikers met OS X 10,1-10,3 . Als u met een van deze versies OS X en video wilt bekijken alleen beschikbaar op Flash Player 10 , moet u uw besturingssysteem te upgraden . Als u een meer up - to- date besturingssysteem en problemen ondervindt , controleert u de versie van Adobe Flash Player die u gebruikt door een bezoek van de Flash Player -versie testsite ( zie bronnen ) . Controleer of u uw gebruikers permissies hebt ingesteld om Adobe Flash Player te lopen . Als u over de juiste machtigingen en nog steeds ervaren problemen , probeer dan opnieuw te installeren Flash Player . Je moet eerst het uninstaller beschikbaar op de website van Adobe ( zie bronnen ) . Als het probleem aanhoudt , probeer dan opnieuw installeren van de browser die u gebruikt .
Installatiekwesties

Als u problemen met de installatie van de Flash Player , deactiveren alle antivirus software die u hebt totdat het downloaden is voltooid . Download Flash Player alleen van de officiële website van Adobe . Voordat u probeert om de nieuwe versie te installeren , verwijdert u de oude in het geval uw huidige versie is corrupt . Een corrupt bestand kan het installatieproces verpesten . Zorg ervoor dat u alle actieve toepassingen af te sluiten tijdens het verwijderen van de software , als het proces van het verwijderen van het programma kan mislukken als een bestand is momenteel in gebruik .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe kan ik Annuleer Graboid Vi…
·Software voor video vastleggen…
·Hoe kan ik een WMV afspelen in…
·Adobe Communicator Tutorial 
·Hoe om bestanden uit de YouTub…
·Hoe Xbox games te kopiëren na…
·Hoe te Codec Eigenschappen wij…
·Uitleg foto correctie maken in…
·Hoe kun je converteren van een…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Typ in Adobe Reader 
Hoe te converteren naar Adobe Word 
Hoe kan ik een Word- document op te slaa…
Hoe je Adobe Acrobat Documenten Creëren…
Hoe te updaten Adobe Reader 
Hoe te installeren of bijwerken gratis A…
Hoe je Adobe Reader gebruiken voor Palm 
Hoe maak je notities in Adobe Reader 9 P…
  Software Articles
·Hoe kan ik Foxfire Browser voor Trend Mi…
·Hoe je de kolombreedte in OneNote wijzig…
·Hoe te verwijderen van een Windows Media…
·Microsoft Excel converteren naar XML 
·Hoe een PDF Transfer naar een Desktop om…
·Hoe te installeren Mahjong Titans 
·Wat is het verschil tussen SCORM en AICC…
·Hoe Songs Overdracht van Apple TV naar i…
·Hoe te openen een Word- document in Work…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com