Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe kan ik een WMV afspelen in een Media Player
Windows Media Video --- of WMV --- is een eigen video-formaat ontwikkeld door Microsoft om te spelen op Windows - gebaseerde PC's . Een mediaspeler , evenals het besturingssysteem van de computer , moet compatibel zijn met het WMV- bestandsformaat zijn om te kunnen om de video af te spelen . Er zijn een aantal mediaspelers dat WMV-videobestanden kan afspelen . Ieder is vrij te gebruiken . Sommige vereisen echter de toevoeging van een speciaal programma, zodat het besturingssysteem van de computer kan het WMV-formaat herkent . Instructies
PC WMV Media Player
1

Start de Windows Media Player die wordt meegeleverd met het Windows-besturingssysteem . Klik op "Start ", " Alle Programma's " en selecteer vervolgens Windows Media Player . Kopen van 2

Selecteer " Open file " in het "File " drop - down menu aan de linker bovenkant van de Windows Media Player 's hoofdscherm . Navigeer naar het WMV- bestand op de harde schijf . Dubbelklik op het WMV-bestand om het venster te sluiten .
3

Druk op de " Play" knop aan de onderkant van het hoofdscherm van de Windows Media Player om het WMV-bestand afspelen te starten . Druk op de "Stop" knop die is vervangen door de " Play " knop wanneer u klaar bent met kijken . Stoppen met het programma Windows Media Player .
Mac WMV Media Player
4

Download de gratis Media Player voor Mac van de website van Microsoft . Dubbelklik op het bestand eenmaal gedownload . Volg de menu's om het programma te installeren .
5

Dubbelklik op de " Media Player voor Mac " -programma , dat is de binnenkant van de map "Programma's " .
6

Sleep het WMV-bestand naar het pictogram van de Media Player voor Mac-programma . Het pictogram in de dock is dat ofwel aan de onderkant van het scherm of aan de linkerkant van het scherm .

Wacht 7 als een video- venster met het eerste frame van het WMV-bestand op het bureaublad .
8

Klik op de " Play" knop aan de onderkant van het videovenster om het afspelen starten . Druk op de "Stop" knop aan de onderkant van het videovenster te stoppen met spelen als je klaar bent het kijken . Stoppen met de Media Player voor Mac-programma .
Mac inwerkende Media Player
9

Download een programma dat de Mac OS X-besturingssysteem in staat zal stellen om het WMV-bestand herkent format - - . bijvoorbeeld het gratis Flip4Mac programma of het gratis Perian programma
10

Dubbelklik op het bestand eenmaal gedownload . Volg de aanwijzingen in de vensters die verschijnen om het programma te installeren . Herstart de Mac nadat de installatie is voltooid om de installatie te voltooien .
11

Start de " QuickTime Player " -programma dat wordt meegeleverd met de Mac OS X door te dubbelklikken op het pictogram van de binnenkant van de " Applications " map.
12

Sleep het WMV-bestand naar het pictogram van de QuickTime Player -programma . Het pictogram is in het dok in de linkerkant van het scherm of op de onderkant van het scherm .

Wacht 13 voor een videovenster te verschijnen met de naam van het WMV-bestand opgenomen op de top midden . Druk op de "Play" knop op de knoppenbalk onderin het videovenster naar het WMV- bestand af te spelen . Druk op de "Stop" knop aan de onderkant van het video -venster als u klaar bent . Stoppen met QuickTime Player .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe maak je een H.264- video b…
·Hoe te converteren Mt2 naar Mp…
·Hoe kan ik een ISO- bestand ma…
·Wat is een AVI Video bestand? 
·Hoe koppel Windows Media Playe…
·Hoe de scherpte van een Video …
·Hoe om bestanden te convertere…
·Hoe te JPEG importeren naar VT…
·Hoe om WMV- bestanden af ​​te …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te verwijderen van een werkbalk krit…
·Hoe maak je een query Result Show in een…
·Hoe maak je een fotoalbum in PowerPoint …
·Fashion Design Programma's voor kinderen…
·Hoe te STL Import voor SolidWorks 
·Hoe te Age papier in Photoshop 
·Hoe je alle lege rijen verwijderen in Ex…
·Zijn er manieren om te downloaden VZAcce…
·Hoe kan ik World Time berekenen in een X…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com