Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe kan ik een ISO- bestand maken ?
ISO -bestanden zijn afbeeldingsbestanden die algemeen wordt gebruikt om alle van de video -en menu -bestanden die zijn opgenomen op een dvd te houden . Als je een DVD op je computer te branden , met behulp van een dvd - software voor het branden , wordt een ISO-bestand automatisch gemaakt en direct naar de schijf gebrand . Je hoeft niet naar een dvd te branden , om een ISO-bestand te maken hoor. ISO's kunnen worden gemaakt en opgeslagen op uw systeem , wat het gemakkelijk maakt om meerdere kopieën van hetzelfde materiaal te maken . Gratis ISO Creator

Gratis ISO Creator is alles wat het klinkt. De software kan gratis worden gedownload op de Mini DVD Soft website ( zie referenties ) en , eenmaal geïnstalleerd op uw systeem , kan worden gebruikt om ISO- bestanden te maken van de standaard bestanden die zijn opgeslagen op de harde schijf van uw computer .

Creëren van een ISO bestand met Gratis ISO Creator is een eenvoudig proces . Begin met het toevoegen van de bestanden die u wilt in de ISO te hebben opgenomen door te klikken op ofwel de "Add File ( s ) " of "Map toevoegen " knoppen . " Add File ( s ) " kunt u een individueel bestand of meerdere afzonderlijke bestanden wilt toevoegen te kiezen . Wanneer u klikt op de knop , zal de stations en mappen op uw computer beschikbaar te openen in het hoofdvenster van het programma onder de rubriek " Files List . " Om een bestand te selecteren , klikt u op de bestandsnaam om deze te markeren en klik vervolgens op de knop ' Importeren ' . Om meer dan een bestand tegelijk toe te voegen , klikt u op het eerste bestand , dan is de "Ctrl" toets ingedrukt en klik op elk extra bestand dat u wilt opnemen . Als u klikt op " Add Folder ", zult u in staat om te klikken op een hele map op uw harde schijf . Wanneer u klikt op ' Importeren ', alle bestanden in die map zal worden opgenomen in de ISO .

Zodra u uw bestand selecties hebt gemaakt , klikt u op "Opslaan ISO als ... " knop om een ​​map waar het ISO-bestand zal opslaan en een naam voor het bestand te selecteren . Klik vervolgens op " Convert " om de ISO te creëren .
Blaze Media Pro

Blaze Media Pro werkt op vrijwel dezelfde manier dat Free ISO Creator werkt . Om een ISO maken met Blaze Media Pro ( zie Referenties ), zult u eerst de "Burn CD /DVD" optie op het opstartscherm van het programma te selecteren . Een nieuw venster wordt geopend , en de mappen en bestanden die op uw computer beschikbaar zijn zal verschijnen in het linkervenster. Om bestanden toe te voegen aan de ISO , navigeren door de mappen in het linkerdeelvenster om elk bestand te vinden en dan slepen en neerzetten het bestand in het rechter venster . Zodra u alle bestanden die u wilt opnemen in uw ISO , ga naar het menu " File " en selecteer hebben toegevoegd " Afbeelding opslaan als ISO -bestand . " Dit zal een ISO maken van de afzonderlijke bestanden die u hebt toegevoegd . De ISO zal automatisch op te slaan in dezelfde map van waaruit je laatste bestand is geïmporteerd .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe de vereiste codecs install…
·Hoe te converteren Movie ISO n…
·Hoe maak je een WVM convertere…
·Hoe te streamen op een VLC 
·Hoe maak je een bijschrift te …
·Hoe AVI branden op ISO 
·Hoe je opnemen en bewerken TV …
·Hoe een Vocal Effect verwijder…
·Hoe je DVD's afspelen op een c…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een watermerk toevoegen aan …
·Hoe een beschadigd Fix . Doc Bestand 
·Hoe maak je een Memorial Brochure Maak 
·Wat is de extensie SBK ? 
·Hoe kan ik een X-as maken in Excel 2007 
·SQL- tabellen Tutorial 
·Hoe kan ik een IDM Manager gebruiken 
·Hoe te converteren WMV voor Sansa 
·Hoe te Toevoegen Meer Plaatsen om Micros…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com