Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te converteren WMV voor Sansa
Sandisk Sansa bestaat uit een lijn van MP3-spelers , waarmee u media-inhoud af te spelen op de weg. Ze komen in een verscheidenheid van kleuren , designs en geheugen maten . Sommige van de spelers , zoals de Fuze of View zijn video -enabled en beschikken over een ingebouwde video-speler die u toelaat om te spelen video . Sansa videospelers algemeen ondersteunen video's in MP4-formaat . Je moet een videobestand te converteren in WMV-formaat te uploaden naar uw Sansa-speler . Wat je nodig hebt
USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen

Download 1 en installeer een video converter programma . Naar WMV converteren naar een Sansa MP3- videoformaat , u een video converter programma nodig . Download een van de gratis video converter programma's , zoals AVC Video Converter , Prism of Extensoft ( zie de links in Resources ) . Kopen van 2

Start de video- omzetter programma en importeer je WMV video bestand vanuit de locatie op uw computer . Over het algemeen , kunt u uw videoclip te importeren door te klikken op " Add Video ", " Add" of " Bestanden toevoegen . "

Klik 3 " Play " en een voorbeeld van de WMV video bestand op uw beeldscherm converter programma 's alvorens om te zetten . Dit zorgt ervoor dat u de juiste video- clip .
4

Kies de lengte van de video om te zetten met behulp van uw programma 's " Mark in " en " Baken " punten . Selecteer " AVI " of "mp4 " als output formaat . Video - enabled Sansa -spelers ondersteunen over het algemeen videobestanden in AVI- of MP4-formaat . MP4 is vooral ideaal omdat het onderhoudt hoogwaardige compressie met behoud van bestanden relatief kleiner dan AVI .
5

Selecteer de video- pixel resolutie die u wilt gebruiken . De resolutie is afhankelijk van de Sansa videospeler model dat u gebruikt . Raadpleeg de documentatie van uw speler als u niet zeker bent van de grootte van uw speler ondersteunt . Selecteer de audio codec die u wilt de kwaliteitsinstellingen uitgang te gebruiken en te selecteren . Selecteer "Stereo " voor een evenwichtige linker en rechter uitgang .
6

Selecteer de doelmap om de output bestand wilt opslaan en klik op "Convert " of " Encode " , afhankelijk van het programma dat u bent gebruikt. Uw bestand is in een formaat van uw video - enabled Sansa speler ondersteunt . Sluit uw Sansa-speler aan op de computer met de meegeleverde USB -kabel en zet de video naar uw speler .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe Video Frames Extract Uit F…
·Hoe kan ik AVI converteren naa…
·Hoe maak je een PowerPoint -pr…
·Hoe kan ik FLV converteren naa…
·Hoe je Media Player Classic Co…
·Hoe te wijzigen MPEG - 4 naar …
·Hoe kan ik een clip in Slow Mo…
·Hoe Sony AVCHD -bestanden impo…
·Hoe maak je een Voice Toevoege…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je labels toevoegen in Excel 2007 
·Hoe te Frames masker met Gimp 
·Hoe te Specifieke Woorden tellen in Open…
·Hoe om te bepalen of Excel al actief in …
·Hoe te Numbers opmaken Binnen een query …
·IMG Vs . DMG 
·Hoe Set Up Remote Access voor een webcam…
·Hoe te Tungsten converteren naar Dayligh…
·Hoe je Photoshop Upgrade 5.5 naar CS4 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com