Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te Codecs converteren
Als u een bestand in AVI of VTS -formaat en u wilt de video in een WMV- of dvd-speler kijken , gratis gebruik maken van het omzetten van software om de codecs te veranderen . Windows - gebaseerde mobiele apparaten af te spelen WMV-bestanden en DVD-spelers afspelen DVD's gemaakt van MPEG - 2 bestanden . Converteren van grote VTS bestanden naar MPEG - 4 kun je ze streamen via het internet . Veel draagbare muziekspelers ondersteunen ook codecs gecomprimeerde video met 320 pixel bij 240 pixel resolutie . Converteren van grote videobestanden te kleine bestanden kan soms lang duren , echter. Instructies
Koyote Converter

Download 1 en installeer de gratis video-omzetter uit de Koyote Soft website ( zie hierna onder Bronnen ) . Dubbelklik op het pictogram op het bureaublad om de software te draaien . Kopen van 2

Klik op " Bestanden toevoegen " aan een harde - schijf -venster te openen . Zoek de bestanden die u wilt converteren , en dubbelklik op hen om ze toe te voegen aan de lijst . Vink het vakje naast elk bestand dat u wilt converteren .
3

Klik op het tabblad "Output Path " aan de onderkant van het venster . Klik op een output formaat , zoals AVI , DVD , iPhone , MPEG1 of WMV . Klik op het drop - down menu naast " Codec . " Kies de specifieke codec voor uw output formaat , zoals " MS - Mpeg4 - V1 " voor een WMV- bestand dat u van plan bent om naar te kijken op een hand - held apparaat .
4

Klik op het tabblad "Output Path " , en dubbelklik op de map op harde waar u wilt dat uw geconverteerde bestanden te gaan . Klik op "Convert Video " om de codec te zetten en sla het bestand op .
Gratis Convert Alle video
5

Download en installeer de Diamond converter van de Xill Video website ( zie middelen ) . Start de software na installatie .
6

Klik op de groene " plus " teken om een ​​bestand browser te openen op uw harde schijf . Zoek de bestanden die u wilt converteren en dubbelklik op hen om ze toe te voegen aan de Xill converter .
7

Klik op het menu "Format " te kiezen of u de bestanden wilt converteren naar Xvid , Divx , MPEG -1 , MPEG - 2 , MPEG - 4 of WMV . Klik op het menu " Profiel " om uw video-output kwaliteit te kiezen , van " laagste " aan " de hoogste . "
8

Klik op het tabblad "Profiel" aan de bovenkant van het scherm . Klik op het menu naast "Video Size " om de resolutie van de video te kiezen . Gebruik een resolutie lager dan 320 pixels bij 240 pixels voor de hand - held video . Vertrekken "Video Size " is ingesteld op " Auto" voor grotere schermen .
9

Klik op het tabblad "Output " , en dubbelklik op de output map waar je de bestanden wilt opslaan . Klik op "Home " en " Convert " om de codec te veranderen en opslaan van een kopie van het bestand in uw output map .
Auto Gordian Knot
10

Download en installeer de gratis DivX - en Xvid -converting software van de website van Auto Gordian Knot ( zie bronnen ) . Start de software .
11

Klik op de map naast " Input File . " Zoek het videobestand dat u wilt converteren naar een DivX - compatibele codec en dubbelklik op het bestand . Het input-bestand toe te voegen wordt de output map automatisch .
12

Klik op het menu naast " Vooraf gedefinieerde Size . " Stel de grootte van het output bestand van 175 MB ( laagste kwaliteit ) tot 2 GB ( hoogste kwaliteit ) . Uw keuze bepaalt hoe lang het omzetten zal duren en hoe groot het voltooide bestand zal zijn .
13

Klik op " Job toevoegen " aan het project toe te voegen aan de ' Job wachtrij . " Klik op "Start " om te beginnen met het omzetten van alle projecten in de " Job wachtrij " om DivX .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te converteren een Photo S…
·Converteren MPEG4 naar AVI 
·Hoe streaming video's opslaan …
·Hoe DVD converteren naar AVI 
·Hoe kan ik een DVD afspelen zo…
·AVI DVD Burning Tutorial 
·Hoe kan ik spelen Mijn dvd- RS…
·Hoe maak je een MacBook gebrui…
·Programma's te kopiëren van e…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Het automatisch laden van de Avira Detec…
·Hoe je Skype verbergen van de taakbalk 
·Hoe beslis ik op een taxonomie in Drupal…
·Hoe je documenten combineren in PDF 
·Hoe maak je een VCF bestand converteren …
·Het automatisch laden Skype -instellinge…
·Hoe te Pivots maken in iReport 
·Mijn MPG bestand kan niet worden afgespe…
·Hoe kan ik Excel invoegen in Word-docume…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com