Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Andere Computer Software >> Content
Zijn er manieren om te downloaden VZAccess With No CD ?
De VZAccess Manager applicatie is een connection manager met een eenvoudig te gebruiken interface . VZAccess Manager is beschikbaar om te downloaden en installeren vanaf een installatie-CD die is opgenomen met een aantal telefoons en mobiele verbinding kaarten . Hoewel de cd is een middel om het downloaden van de software op uw computer , het is niet de enige optie . VZAccess Manager

De VZAccess Manager
levert de software die nodig is voor Verizon klanten die gebruik maken van de mobiele verbinding kaarten of mobiele telefoons om verbinding met het internet op een computer . Vereiste instellingen voor verbinding met het netwerk worden opgeslagen in de applicatie . Wanneer u klaar bent om te verbinden zijn , het is zo simpel als het klikken op " Connect " binnen de applicatie . Als u de cd hebt verloren of hebben geen toegang tot een niet hebt, kunt u nog steeds de app te downloaden naar uw computer .
Online Downloaden

VZAccess Manager is beschikbaar voor downloaden direct vanaf de website van Verizon Wireless . Naast het downloaden van de applicatie , de drivers voor je telefoon of mobiele verbinding kaart ook zal worden geïnstalleerd . Voor het downloaden van de software , zorgen ervoor dat uw mobiele telefoon of de verbinding kaart is een ondersteund apparaat . Als het niet , je zult waarschijnlijk niet profiteren van het gebruik van de applicatie . Verizon Wireless heeft een installatiewizard beschikbaar die ook kan helpen bepalen of uw telefoon wordt ondersteund door de applicatie .
Systeemvereisten Minimale

Voor het downloaden van de VZAccess manager , zorgen ervoor dat uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten voor het gebruik van de software . Uw computer moet minimaal Windows XP SP2 geïnstalleerd op het aan de applicatie te gebruiken . Je moet ook een verwerkingssnelheid van minstens 300 MHz of hoger . Als u een Mac gebruikt , is OSX 10.4.11 of hoger vereist . Een actieve internetverbinding is ook nodig om de software te downloaden en te installeren op uw computer .
Beveiligingssoftware

Sommige gebruikers hebben ervaren problemen bij een poging om VZAccess downloaden van de Verizon draadloze website . Als je problemen hebt , probeer het uitschakelen van uw beveiligingssoftware voordat u de applicatie opnieuw te downloaden . Uw firewall en anti-virus bescherming kan voorkomen dat uw systeem aansluit op de site . Als je in staat bent om het downloaden te voltooien , moet u mogelijk een uitzondering voor VZAccess Manager voor toekomstig gebruik toe te voegen . Handleiding van uw firewall en anti - virus bescherming kan u helpen met het toevoegen van een uitzondering .

Previous: Next:
  Andere Computer Software
·Hoe te verwijderen Hamachi 
·Hoe maak je een Microsoft Sam …
·Hoe maak je een gebouw Model M…
·Heeft Emerge Desktop voor Wind…
·Wat is RealBand Van PG ? 
·Roxio Mastering Opties 
·Wat is een Vulnerability Scann…
·Wat is een SCORM API -adapter …
·How to Get Book Covers te weer…
  Related Articles
Waar zijn de Text Box Extra in Word 2007…
Hoe vindt u hoeveel regels zijn in een b…
Waarom zijn de lettertypen grijs weergeg…
? Wat zijn de voordelen van het gebruik …
Welke programma's zijn opgenomen met Mic…
Welke lettertypen zijn het meest vergeli…
Wat zijn MS Word & Excel ? 
Hoe te Acht tekst dozen die dezelfde gro…
Wat zijn MS Office vaardigheden ? 
  Software Articles
·Hoe maak je een Remote Desktop gebruiken…
·Wondershare DVD to WMV Converter 
·Hoe te converteren Mod naar MPEG voor Ma…
·Hoe maak je een subformulier vergrendele…
·Hoe gebruik ik VHS naar DVD Plus ? 
·Hoe kan ik VHS omzetten naar DVD met een…
·Hoe maak je een 3D- logo in Photoshop ma…
·Hoe kan ik gebruiken statistische method…
·Hoe maak je tabellen combineren in MS Wo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com