Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Andere Computer Software >> Content
Heeft Emerge Desktop voor Windows 7 Werk met Rainmeter ?
In tegenstelling tot Linux-gebruikers , zijn Windows-gebruikers vrij beperkt als het gaat om de mogelijkheid om het uiterlijk van de desktop computer aan te passen . Als u een Windows- gebruiker en wilt u meer doen dan alleen veranderen de desktop wallpaper en shuffle rond programma-iconen , een aantal hulpmiddelen staan ​​tot uw beschikking . Twee van dergelijke tools - Emerge en Rainmeter - kan ook samen worden gebruikt om een desktop look die is echt uniek te maken . Emerge Vs . Rainmeter

Emerge en Rainmeter zowel geef uw Windows-bureaublad een aparte look en feel , maar ze elk doen heel verschillende dingen . Emerge is een vervanging voor de standaard Windows Verkenner shell , en het geeft uw pc een geheel nieuw systeem tray in het proces . Rainmeter is een desktop aanpassen hulpmiddel dat u kunt gebruiken om verschillende skins of widgets te plaatsen op het bureaublad van uw computer . Omdat deze toepassingen niet in strijd met elkaar , kunnen ze in combinatie worden gebruikt zonder enige problemen .
Installeren Emerge

Voordat u kunt beginnen met het gebruik van deze tools , je moet installeer deze op uw computer . Download de Emerge installatiepakket van EmergeDesktop.com . Dubbelklik op het gedownloade bestand en volg de aanwijzingen op het scherm om de nieuwe shell te installeren . Wanneer hierom wordt gevraagd , selecteert u de optie voor "Set Emerge Desktop als de standaard shell voor de huidige gebruiker " en klik op de " Reboot " knop om de computer opnieuw op te starten met de nieuwe shell .
installeren Rainmeter

De Rainmeter install bestand kan worden gedownload van Rainmeter.net . Zodra de download is voltooid , dubbelklikt u op het installatieprogramma en volg de aanwijzingen op het scherm om het bureaublad aanpassen tool te installeren op uw computer . Rainmeter zal worden geïnstalleerd met een aantal standaard skins . Indien u graag op een van deze huiden te verwijderen , gewoon met de rechtermuisknop klikken op de huid en kies de optie "Ontladen Skin " uit het context menu dat verschijnt .
Installeren Meer Rainmeter Skins < br >

Om het meeste uit van de Rainmeter bureaublad aanpassen applicatie te krijgen, moet je extra skins, die u kunt downloaden van de website van Rainmeter , evenals verschillende Rainmeter gemeenschappen op het web te installeren . Zodra u een map huid hebt gedownload , plaats het in de map " Skins " , die is gelegen in de " C : \\ Documents and Settings \\ [Gebruikersnaam ] \\ My Documents \\ Rainmeter \\ " directory . Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van Rainmeter in het pictogram in het systeemvak en selecteer de "Refresh All " optie .

Previous: Next:
  Andere Computer Software
·Ik krijg steeds Gevraagd te in…
·Hoe maak je een foto van een i…
·Hoe maak je een cursor File bi…
·Problemen activeren FSX Deluxe…
·Hoe te Toevoegen Chatten om Mi…
·Wat is een Framing fout? 
·Wat is Office on Demand ? 
·? Wat is een CWR Bestand 
·Picasa SlideShowPro directeur 
  Related Articles
Hoe de Prullenbak terugzetten naar de Vi…
Hoe maak je een snelkoppeling op envelop…
Waarom wordt mijn Woord Application Slui…
In Word 2007 Wat doet de Datum & tijd kn…
Wat betekent het om rechts te rechtvaard…
Heeft OpenOffice Ondersteuning Docx ? 
Wat betekent maximaal drie computers Mea…
Problemen met het openen van Word docume…
Heeft OpenOffice.org Automatisch opslaan…
  Software Articles
·Is er een manier om foto's gedaan met Ph…
·Hoe te Cookies Track Met AVG 
·Hoe maak je een kubus in Matlab 
·Hoe te wijzigen Een beeld naar het ander…
·Hoe Word Wrap Around afbeeldingen in Joo…
·Hoe te Rescue & Recovery Backups verwijd…
·Wat zijn RMJ bestanden? 
·Hoe maak je een lopend totaal van de tij…
·Hoe een Autonumber Met Year in Microsoft…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com