Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Acht tekst dozen die dezelfde grootte in een Word- document invoegen
Microsoft Word , Microsoft 's bijdrage aan tekstverwerking software , kan uw go-to -methode voor het typen van brieven , cv's en andere zakelijke communicatie , maar Word 2007 isn ' te zijn t gewoon letters op een pagina . Functionaliteit van Word breidt een beetje in de designwereld , met opties voor het opnemen tekstvakken in uw documenten , die kan van pas komen voor het aangeven van plekken voor mensen om initiële of teken vormen . Met slechts een paar muisklikken kunt u gaan van gewoon brieven aan tekstvakken . Instructies
1

Start Word 2007 en een bestaand bestand ofwel te openen of een nieuwe maken . Kopen van 2

Klik op het tabblad "Invoegen " op het lint werkbalk aan de bovenkant van het scherm , klikt u op de " Text Box " knop en selecteer " Simple Text Box . " Een vierkant , ingelijste tekstvak verschijnt .
3

Klik op het frame van het tekstvak , dat brengt het tekstvak opmaakopties op het lint aan de bovenkant van het scherm . Typ elke gewenste tekst in het vak . Aan de rechterkant van het lint , typt u de afmetingen voor de hoogte en breedte van het tekstvak . Houd in gedachten dat je nodig hebt om acht dozen op een pagina passen , zodat het typen van een tekstvak met een afmeting van 5 cm bij 8 centimeter niet zou werken . Word automatisch aangepast tekstvak .
4

Klik eenmaal op het tekstvak opnieuw om het te markeren en druk op de " Ctrl " en " C " op uw toetsenbord om het te kopiëren naar het geheugen van Word . < br >
5

Druk op de toets " Tab " , de spatiebalk of de toets " Enter " of gewoon scroll om te verhuizen naar de plaats waar u wilt dat de tekstvakken te gaan op het formulier , het ene moment op uw document zal worden verwijderd omdat het net om uw tekstvak ingesteld te krijgen.
6

Klik uw cursor op het gebied van de pagina voor de tekstvakken en druk op de " Ctrl " en toetsen " V " samen op het toetsenbord, dat plakt in een doos . Herhaal dit proces nog zeven keer , dus je moet acht dozen van gelijke grootte , met inbegrip van het origineel . Klik op elke doos en sleep deze op zijn plaats volgens uw voorkeuren , zoals in een verticale rij .
7

Ga terug naar de oorspronkelijke gids tekstvak , klik er eenmaal op te geven richten en druk op de " Delete "-toets om het van de pagina verwijderen .
8

Klik op het Woord cirkel knop links zeer bovenhoek van het scherm en klik op " Opslaan als . " Als u een reeds bestaand bestand geopend , opnieuw opslaan met een nieuwe naam in plaats van het origineel te overschrijven . Als dit een nieuw Word-document , typt u een naam voor het bestand en sla het op uw computer .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe de Voetnoot Separator in W…
·Hoe u de grootte van een Micro…
·Hoe te Trema's gebruiken in Wo…
·Hoe maak je een perfecte Templ…
·Hoe te Superscript maken in Ci…
·Hoe hebben verschillende Heade…
·Hoe kan ik gratis hervulbare F…
·Hoe kan ik tijd Ontwerpen 
·Hoe te Opslaan als RTF in iWor…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Notitiemodel bewerken in een Powe…
·Hoe om te doen Pin Light Letters in laag…
·Hoe te vermenigvuldigen in SQL 
·Hoe te Micro gebruiken in Excel 
·Hoe kan ik een pagina-einde in Word make…
·Hoe om bestanden te zippen in C 
·Hoe te werken met objecten in Microsoft …
·Hoe te Ventrilo Reset 
·Hoe te Shapes gebruiken in Iwork Pages 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com