Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Movie Editing Software voor Special Effects
Er zijn vele software programma's beschikbaar voor het creëren van speciale effecten voor films , TV shows, muziekvideo's , bedrijfsvideo's en persoonlijke video- projecten . Deze programma's hebben hun eigen specialiteiten en ze zijn meestal gericht op verschillende gebieden van de productie process.Those die nieuw zijn op de computer kunst , graphics en animatie kan hebben om dergelijke programma's voor weken of maanden te leren . Te bekwamen met de basisprincipes van video- editing en speciale effecten werk , sommigen nemen betaalde tutorials en opleiding, terwijl anderen een toegewijde inspanning in de richting van persoonlijke leer . Adobe After Effects

After Effects is een motion graphics en compositing instrument gemaakt door Adobe . After Effects is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface voor 2 - D en 3 - D- compositing , keying , rotoscoping en vele andere visuele effecten taken. Zijn ontwerp maakt het samengaan van bewegende en stilstaande beelden , afbeeldingen en tekst , dan animeert vrijwel elk aspect van elk visueel element in een 2 - D of 3 -D ruimte .

Terwijl je kunt het kopen als een onafhankelijke software , het is ook onderdeel van de Adobe Creative Suite ( CS ) Master Collection en Adobe CS Production Premium , die supplementen speciale effecten te werken met andere Adobe producten zoals Photoshop , Premiere Pro en Flash Professional . After Effects ' nauwe integratie met andere Adobe-software is een voordeel voor de meeste beeldend kunstenaars en redacteuren als dit maakt het verplaatsen tussen de verschillende programma's zonder tussentijdse weergaven eisen .
ParticleIllusion

belangrijkste product van het bedrijf Wondertouch , een bekroonde software-ontwikkelaar gespecialiseerd in special effects voor de visuele effecten industrie , particleIllusion is een standalone software programma dat gebruikers in staat stelt om allerlei speciale effecten , zoals explosies , rook , vuur , vonken , beweging creëren grafische achtergronden, ruimte effecten , wezens en abstracte artistieke effecten .

Afgezien van het standalone programma , zijn er particleIllusion versies gemaakt als plug - ins voor Adobe After Effects en Apple Motion . Met meer dan 1500 effecten, zoals plas spatten , lichtstralen en vuurwerk , kunnen premium gebruikers ook gebruik maken van de effecten bibliotheek updates voor gratis elke maand .
Silhouette

het creëren van visuele effecten voor honderden speelfilms , commercials en tv-shows , Silhouette is een visuele effecten programma gemaakt door Silhouet FX , een bedrijf met een Academy Award voor Wetenschappelijk en Technisch Prestatie en Emmy Awards onder zijn riem . Deze software programma maakt gebruik rotoscope , verf , keying , Macht Matte , visuele effecten en compositing mogelijkheden voor diverse speciale effecten eisen .

Silhouet
heeft nu een stereoscopische workflow , wat betekent dat het kan worden gebruikt in stereoscopische 3D- film producties . Met zijn uitgebreide scala aan bestandsformaten , de geïntegreerde stereo- opnamen van Silhouet maakt integratie van stereo beeldmateriaal zodat clips kan preview naast elkaar , gestapeld of als anaglyphen ( het kijken naar films in 3 - D met behulp van de rode en blauwe glazen ) zijn. < Br >

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te SmartDraw verwijderen 
·Hoe kan ik Rip een DVD naar mi…
·Hoe maak je Afmetingen van een…
·Hoe kan ik een dvd maken met m…
·Hoe kan ik een MOV converteren…
·De beste manier om n 8mm conve…
·Hoe kan ik MP4 bestanden Join …
·Hoe je films krijgen op uw com…
·Hoe AVI Video importeren in Pr…
  Related Articles
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Gratis Address Label Software 
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
Vooral een roman - - Hoe maak je een rom…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe te Movie Magic Screenwriter Gebruik 
Hoe te installeren en configureren WordP…
Wat is het verschil tussen een tekstverw…
Hoe te verwijderen Word Marks bewerken 
  Software Articles
·Hoe je Skype Met een baby 
·De beste manier om labels maken 
·Soorten Management Software voor de coö…
·Wat is de RCS bestandsextensie? 
·Hoe te vertellen als uw DVD-brander kan …
·Hoe om Veilige modus uitschakelen Lokaal…
·Hoe maak je Windows op een Packard Bell …
·Hoe kan ik meerdere DVD's kopiëren op e…
·Photoshop CS3 Basics 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com