Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
MPG video's kunnen niet worden afgespeeld in Windows Media Player
Bij de eerste installatie , Windows Media Player bevat de nodige codecs om wat MPG bestanden , waaronder MPEG - 1 video -en MP3-audiobestanden af te spelen . Andere MPG bestanden , zoals MPEG - 2 , het videoformaat gebruikt op dvd's , en MP4 , een gangbare video-formaat te downloaden van het internet , echter niet automatisch af te spelen in Windows Media Player . Als u wilt dat Windows Media Player om deze MPG bestanden te kunnen lezen , moet u de juiste codecs voor de MPG bestanden te installeren op uw computer . Instructies
1

Download een gratis Windows Media Player codec pack . Windows Media Player codec packs die Media Player geeft de mogelijkheid om zowel MPEG - 2 -en MP4-bestanden af te spelen onder andere Media Player Codec Pack 3.9 , Windows Essentials Media Codec Pack en K - Lite Mega Codec Pack ( zie bronnen . ) U kunt ook downloaden dvd-decoder plug - ins voor Windows Media Player , die kan worden gebruikt om MPEG - 2 -bestanden af te spelen , op de Windows-website voor een vergoeding ( zie bronnen . ) kopen van 2

Klik op de setup- bestand wanneer deze verschijnt in de "Downloads" venster van uw webbrowser . Als het venster 'Downloads' komt niet op, navigeer naar de map "Downloads" op uw harde schijf , die kan worden gevonden op " Start > computer> Lokaal station ( C : ) > Gebruikers > [gebruikersnaam ] > Downloads , " vervangen " [gebruikersnaam ] " de naam van de gebruiker die in de computer werd ondertekend toen de codec pack is gedownload . Dubbelklik op het installatiebestand voor de codec pack in de map downloads .
3

Volg de on - screen setup om de codecs van Windows Media Player uitpakken van de codec pack . Op het eerste scherm van de codec pack setup , kies " Eenvoudige installatie " en dan ga akkoord met de licentieovereenkomst. De codecs te installeren op de computer , en worden automatisch toegevoegd aan Windows Media Player .

Start Windows Media Player 4 . Ga naar " File > Open , " ga naar de map waar de MPG video die u wilt afspelen is gevestigd , en dubbelklik op de video- bestand te openen in Windows Media Player . Zodra de codec pack is geïnstalleerd , moet de bestanden af te spelen als elk ander videobestand .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe Video Blend Met Camtasia 
·Hoe om Flash te converteren na…
·Verschil tussen HP Media Smart…
·Rmvb naar DVD Format Converter…
·Hoe maak je een foto Dia Show …
·Hoe kan ik films uploaden naar…
·Hoe kan ik DVD Films Kopiëren…
·Hoe je iMovie herstellen na ee…
·Hoe maak je een Handycam conve…
  Related Articles
Word 2007 Zal niet Let Me Plaats een Bul…
Mijn Word-documenten Zal niet opslaan 
Word Perfect Zal niet afdrukken 
Foto's in een Word- document niet afdruk…
MS Office 2003 Zal niet lezen Office 200…
Word Document Zal niet minimaliseren bij…
Mijn WordPad Zal niet afdrukken 
Mijn Word-documenten gaat niet open 
Mijn muis niet werken in Word 2007 
  Software Articles
·Wat is Data Consolidatie in Excel ? 
·How Do You Make Animated Flash Movies ? 
·Hoe maak je een overzicht van klantgegev…
·Hoe voeg ik een lettertype in Joomla 
·MS Word Macro Basics 
·Juridische redenen om Enterprise Rights …
·Hoe je video's converteren naar afspelen…
·Wat is de extensie Rbx ? 
·Hoe te kopiëren in MS Excel beperken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com