Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe maak je een foto Dia Show op DVD Met Nero 8
Digital DVD diavoorstellingen hebben de traditionele dia - by - dia carrousel vervangen . Digitale versies gebruikers eigen muziek en effecten toe te voegen . Met behulp van de Nero Vision aanvraag binnen Nero 8 , kunt u uw eigen diavoorstelling maken en branden op DVD binnen hetzelfde project . Nero accepteert meerdere foto formaten die kunnen worden gemengd in hetzelfde project . Instructies
1

Start een nieuwe dvd -project in Nero Vision . Selecteer het type DVD dat u wilt branden , een standaard DVD , mini - DVD of Dual - layered disc . De meeste foto's in diavoorstelling past op een mini - dvd of standaard DVD .

Klik 2 op de "Create a Slideshow ' icoon aan de rechterkant van het scherm . Je zult een nieuw venster en layout op het scherm te krijgen .
3

Selecteer de kleine "Folder " icoon bovenaan , rechterbovenhoek van het scherm . Gebruik de Windows Verkenner naar de foto's die u wilt gebruiken te selecteren . Houd de "Ctrl" toets om meerdere foto's te selecteren of houd de muisknop ingedrukt en sleep om meerdere foto's te selecteren . Klik op " OK " en wacht tot Nero te analyseren en importeer de foto's .

Blader 4 door de foto's . Een klein pictogram verschijnt aan de linkerkant van elke foto die een voorproef van het dossier blijkt .

Drag 5 en laat een foto beneden in het venster " tijdlijn " toe te voegen aan het project . Een voorbeeld van de foto wordt weergegeven in de linker Voorbeeld Monitor . Herhaal dit proces totdat alle foto's zijn toegevoegd aan het project .
6

De volgorde van bepaalde foto's door ze naar verschillende delen van de tijdlijn te slepen . Verwijderen van een foto door erop te klikken en druk op ' Delete ' op het toetsenbord .
7

Klik op het icoon " Transitions " aan de bovenkant van het scherm . Blader door de verschillende overgangen en zie een kleine preview naast elke titel . Slepen en neerzetten overgangen in - tussen de foto's om ze toe te passen . U kunt zo veel overgangen of dezelfde overgangen voor elke foto .

Klik 8 op de " Nota van de Muziek " icoon om audio of muziek importeren in de diavoorstelling. Sleep de audio in de bodem van de tijdlijn naar de muziek .

Voorbeeld 9 de diashow passen door te klikken op "Play " in het voorbeeldvenster . Alle overgangen en effecten zal spelen in de voorvertoning . Maak eventuele aanpassingen en speel de diashow opnieuw om dubbel te controleren op fouten .

Klik 10 op de " Next " -optie om de diavoorstelling toevoegen aan het dvd -project . Geef de diashow een titel die op het dvd-menu verschijnt .
11

Volg de aanwijzingen op het scherm om een ​​dvd -menu uit de presets te kiezen . Selecteer de optie ' Importeren ' om uw eigen foto toe te voegen voor de achtergrond van het menu .
12

Plaats een lege dvd in uw computer . Klik op " Next " totdat u het laatste scherm met een " Burn " icoon te bereiken . Stel de DVD branden instellingen en klik op het icoon om het branden te starten . De diavoorstelling zal verwerken en de dvd automatisch branden .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe kan ik DVD Audio Vervang 
·Waarom kan niet VideoSpin See …
·Hoe to Run een AVI Van PowerPo…
·Windows Movie Maker op Windows…
·Hoe om dvd-films te convertere…
·Hoe te verwijderen Pinnacle In…
·Hoe maak je een interactieve D…
·Mijn Windows Media Player spee…
·Hoe om Flash Video te converte…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Handmatig verwijderen van de Adobe Creat…
·Hoe maak je een PDF converteren naar Wor…
·Hoe je Skype verwijderen van Internet Ex…
·Hoe je video in Windows Media Center 
·Hoe om tekst converteren naar een Word d…
·Hoe te bekijken Brushes Net als GIMP in …
·Adobe Photoshop CS2 Tutorial op Blending…
·Hoe te converteren WMV naar DivX 
·Microsoft Excel Software kopen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com