Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Video Effects voor Videobewerking
Video is een van de beste manieren om te communiceren met anderen . In de juiste handen is dompelt kijkers in het perspectief van de videograaf 's . Hollywood bewijst dit elke dag door te helpen movie - gangers ontsnappen werkelijkheid een paar uur per keer . Een van de manieren waarop ze dit doen is met speciale effecten die beelden en verhoging realisme versterken . U kunt vergelijkbare resultaten in Movie Maker 2 in de Windows- suite van software te krijgen door te kiezen voor de juiste effecten wanneer u uw video te bewerken . Versterking Frames

Een veelvoorkomend probleem met videobeelden is dat het te licht of te donker . Dit gebeurt omdat verlichting is niet altijd ideaal en soms moet je om te schieten op de zon of een donkere kamer om een gebeurtenis vast te leggen . U kunt de verlichting van je clip aanpassen door het toepassen van Movie Maker 's helderheid effect maximaal zes keer . Elke keer als je verhoging Movie Maker -of afname helderheid effect je clip wordt helderder of donkerder , maar de achtergrondgeluiden verhoogt eveneens van toepassing . Een contrast effect kan dit achtergrondgeluid te verminderen en het behoud van helderheid , maar je moet Pixelan 's Movie Maker plugins om het te doen ( zie bronnen ) .
Color Effects

De tint van een video kan de perceptie van de kijkers die kijken het te veranderen . Daarom DeBeers maakt gebruik van zwart-wit om te communiceren klasse in hun diamanten commercials . Movie Maker heeft een grijsschaal filter dat video geeft een stijlvolle look en een sepia effect zodat ze er oud en nostalgisch. Het heeft ook een tint filter dat de kleur van clips en fietsen ze door een regenboog van kleuren strips . Dit filter is ideaal voor kruiden tot dance video's en het vergroten van de emotionele impact van enge scènes .
Roterende Clips

Movie Maker
heeft een draai 90 effect voor video's die worden gekanteld naar links en een draai 270 effect voor video's die rechts worden gekanteld . U kunt deze effecten toepassen op uw video's flip goede kant naar boven waar je gekanteld ze links of rechts om meer van de actie te krijgen . U kunt ook foto's draaien op dezelfde manier als waarop u ze maakte met de camera draaide zijwaarts om meer te halen in het frame . Wanneer u draait uw video of foto ervan bewust zijn dat Movie Maker zwarte balken toe te voegen aan de zijkanten als ze nodig zijn om de aspect ratio ( verhouding tussen de breedte en de hoogte) te behouden .
Motion Effecten < br >

Slapstick comedy en actiefilms
gebruiken slow en fast motion effecten tot sequenties dramatischer te maken . Movie Maker kan hetzelfde doen met zijn " Slow Down , Half ' en Speed ​​Up , Double" effecten . Je kunt ze gebruiken om te versnellen road trip beeldmateriaal om landschappen te laten vliegen door , te vertragen een punch om het effect ervan te maximaliseren of te leg extra accenten aan andere sequenties in uw video .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Waarom wordt mijn HyperCam Fre…
·Hoe maak je een Final Cut HD n…
·Hoe DVD- Video naar computer 
·Hoe te RA converteren naar WAV…
·Hoe naar FLV converteren naar …
·Hoe te iTune Songs converteren…
·Hoe kan ik Windows XP Media Pl…
·Wat is in de SLN -bestanden? 
·Hoe kan ik een ISO- bestand co…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe aan bladwijzers in Adobe Reader Gebr…
·Graffiti Tutorial voor GIMP 
·Hoe om te winkelen voor Chemical Enginee…
·Hoe te WTV -bestanden converteren 
·Hoe PowerPoint 2007 converteren naar Fla…
·Hoe kan ik Problemen met een Battery Bac…
·Hoe de EQ Media Player Adjust 
·Hoe om films te branden verkleinen op ee…
·Wat is de extensie . KID ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com