Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe naar FLV converteren naar MOV in After Effects
Adobe After Effects is een digitale video productie programma , in staat om iets te doen van 3D-camera werk om groen scherm effecten . Is transcodering mogelijk . Een FLV-bestand is een Flash- videobestand vaak gevonden op websites als YouTube en Google Video . Een Mov -bestand is een Quicktime Movie video-container kunnen houden compressie codecs zoals DV , MJPEG en MPEG - 4 . Quicktime is zeer vergelijkbaar met AVI-formaat van Microsoft , maar meer gericht op Macintosh . Wat je nodig hebt
Adobe After Effects
FLV-bestand
Toon Meer Aanwijzingen

Open Adobe 1 After Effects . Wanneer het welkomstscherm verschijnt , klikt u op de knop "Sluiten " om naar het hoofdmenu .

Klik met de rechtermuisknop categorie 2 in het venster " Project" , onder de "Naam" . Onder het menu " Import " , selecteer " File " of " Meerdere bestanden " als er meer dan een FLV-bestand te converteren .
3

Navigeer naar waar het bestand is opgeslagen met behulp van de Windows Verkenner -interface of de Mac OS Finder -interface . Selecteer het FLV- bestand of de bestanden te converteren , en klik op de knop "Openen" .
4

Klik en sleep de onlangs geopende FLV-bestand vanuit het venster " Project" op de "Create New samenstelling " knop . Deze knop heeft de vorm van een film strip en heeft drie vormen in het centrum : een cirkel , vierkant en driehoek . De " Composition New Create" knop bevindt zich tussen een mappictogram en een prullenbak aan de onderkant van het venster " Project" .
5

Selecteer het nieuwe bestand dat in de " Project " verscheen ; venster . Dit is een samenstelling bestand . De samenstelling bestand helpt Adobe After Effects om de kenmerken van het FLV-bestand te begrijpen , zodat het kan worden omgezet . Bewerken is nu ook mogelijk .
6

Klik op de " Render Queue " knop in de linkerbenedenhoek van het scherm . Het moet zich direct onder de "Create New Composition icoon. "

Drag 7 en neerzetten van de samenstelling bestand eerder hebt gemaakt in het venster " Render Queue " . Vier opties moeten verschijnen . " Render Settings ',' Output Module , " " Log" en "Output To . " Zorg ervoor dat de optie " Render Settings " is ingesteld op " Best Settings . "
< br > 8

Klik op de link met de titel " Lossless " bevindt zich rechts van de optie "Output Module " . Een venster met de titel " Output Module -instellingen" moet pop -up .
9

Selecteer " Quicktime Movie " met de "Formaat " drop-down menu, klik dan op de " Format Options " knop . Het venster " Compression Settings " moet pop -up .
10

Selecteer " Animation " onder het " Compression Type " drop - down menu als u wilt dat uw Quicktime movie tot zeer lage compressie hebben . Selecteer ' DV /DVCPRO "als je video wordt bewerkt op Adobe Premiere . Selecteer " H.264 " als de video zal zijn voor een iPod of Blu - ray Disc-speler . Als u klaar bent , klik op de knop "OK " .
11

Vink het vakje aan de onderkant van de "Output Module Instellingen " venster naar audio-uitgang zijn , klik op de " OK " button .
12

Klik op de " Render " knop om het FLV-bestand omzetten naar een Quicktime Mov -bestand . De Mov bestand wordt opgeslagen in dezelfde map als uw FLV-bestand .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe om WMV -bestanden samenvoe…
·Hoe te downloaden en opslaan C…
·Wat is Real Media ? 
·Hoe naar MOV bestanden af ​​te…
·Hoe maak je een WMV- bestand 
·Hoe te THM converteren naar MP…
·Hoe je videobestanden op te sl…
·Hoe om Blank Slides In Photo S…
·Hoe te Sync Audio naar video i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Percentages in Microsoft Excel 20…
·Hoe kan ik AVI converteren naar MP4 in L…
·Hoe de McAfee proefversie verwijderen 
·Hoe je 3 - D beelden te creëren in Phot…
·Hoe je het Word- document Geschiedenis w…
·Hoe te Publisher 2007 converteren naar W…
·Hoe je insluiten in Microsoft Word 
·Hoe te Fade een afbeelding in een afbeel…
·Hoe Microsoft Publisher converteren naar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com