Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe maak je een Video overzetten op een PC
Gebruik een FireWire- of USB 2.0- poort op uw computer om video-opnames overzetten van uw digitale camcorder . Voordat u begint , controleert u uw digitale camcorder om er zeker van dat het ook een FireWire-of USB 2.0-poort op. Bovendien moet uw computer beschikken over een interne video-opname apparaat op het moederbord geïnstalleerd . Zo niet , dan kunt u gebruik maken van een externe video-opname apparaat dat wordt aangesloten op de USB- poort op uw computer . Instructies
1

Volg de installatie-instructies die bij uw video- opname-apparaat voor het aansluiten van uw digitale camcorder met een FireWire-of USB -poort op uw computer . Als het apparaat is geleverd met een CD als je het gekocht , zorg ervoor dat de stuurprogramma's op uw computer zijn geïnstalleerd . Kopen van 2

Druk op de macht op de knop op uw digitale camcorder . Zoek het begin van de videobeelden die u wilt overbrengen naar uw computer .
3

Open de video- editing software programma dat u wilt gebruiken om uw video-opnamen bewerken . Als u Windows Movie Maker geïnstalleerd op uw computer , kunt u de basisfuncties van de software te gebruiken om uw video te bewerken . Druk op de knop "Start" op de taakbalk . Selecteer " Alle programma's " en scroll naar beneden in het menu lijst totdat u " Windows Movie Maker " en klik erop om het programma te starten .
4

Klik op de hyperlink " Vastleggen vanaf videoapparaat . " Typ een bestandsnaam voor uw videobeelden in de " Voer een bestandsnaam voor uw vastgelegde video ' veld . Klik op de knop "Volgende" .
5

Vink het keuzerondje naast de optie "Digital apparaatindeling ( DV - AVI ) " onder " Selecteer de instellingen die u wilt gebruiken om uw video vast te leggen " pop - up venster . Klik op de knop "Volgende" .
6

Vink het keuzerondje naast de optie ' handmatig Leg delen van de tape " onder de" Capture Methode " pop-up venster . Zorg ervoor dat het selectievakje voor " Toon bewerking tijdens capture ' is aangevinkt . Klik op de knop "Volgende" .
7

Klik op de " Capture Start" knop . Wanneer Windows Media Maker klaar is het vastleggen van uw video-opnamen , klikt u op de "Stop Capture ' knop . Klik op de knop 'Voltooien' . U zult een voortgangsbalk zien dat de video wordt geïmporteerd .
8

Koppel het video-opnameapparaat kabel van uw digitale camcorder en de computer nadat u klaar bent met het bewerken van de videobeelden te zien . Als u een firewall op uw computer is geïnstalleerd , moet u eerst de computer uitschakelen voordat u de adapter .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe kan ik een DVR overbrengen…
·Hoe te Codecs converteren 
·Hoe je het volume van een MPG …
·Hoe maak je een Portable Media…
·Hoe te MySpace video te conver…
·Hoe je films omzetten naar iPo…
·Hoe te Volume in een AVI Verho…
·Hoe te HyperCam 2 Get het opne…
·Hoe kan ik coderen SRT onderti…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een WoW Video Green Screen i…
·Hoe een factuur in Quicken Huis & Busine…
·Hoe maak je veranderingen in een Word- d…
·Hoe speel Build a Lot 2 
·Hoe te Button Animation In een Flash -pr…
·Hoe maak je een Nokia Multimedia Player …
·Hoe goed een M2TS File Cut to Audio Sync…
·Hoe maak je een . Wps -bestand Zet in ee…
·Hoe een Hip Hop Song met Make GarageBand…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com