Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe je Final Cut Pro editing software gebruiken
Final Cut Pro wordt gebruikt om videobeelden te bewerken en lichte geluidsbewerking taken uit te voeren . Het omvat een aantal overgangen en tekst generatie, maar het kan niet de auteur dvd's . Dit is een krachtige , gecompliceerde stukje software voor professionele toepassing . Volg deze stappen om het te gebruiken . Instructies
1

Sluit een camcorder of digitale tape -eenheid aan op de computer met behulp van een Firewire . Zet de camcorder in de VCR stand . Lancering Final Cut Pro . Kopen van 2

Selecteer " Log" en " Capture " uit de opties onder Bestand . Een capture kijker moeten verschijnen op het scherm . Gebruik de knoppen op de vangst kijker aan het begin van de scène vast te leggen en druk daarna op " I " . Fast forward naar het einde van de sectie vast te leggen met behulp van de knoppen van de capture kijker . Druk op " O " op het einde . Laat een paar extra seconden op zowel begin en einde .
3

Druk op de knop "Nu " onder Capture in de rechter bovenhoek van de vangst kijker . De computer zal de band terug te spoelen naar de juiste positie en vastleggen van de video in real time . Noem de clip als daarom wordt gevraagd . Herhaal dit voor alle benodigde clips .

Captured clips 4 zal worden genoteerd op de linkerkant van het scherm in het venster Browser . Dubbelklik op het eerste gewenste clip om deze in de Viewer . Gebruik de kijker knoppen om de exacte beginframe gewenst en druk op " I " , vervolgens snel uit naar de exacte laatste frame gewenst en druk op " O " . Onder wijzigen selecteer " Make subclip " en de naam wordt gevraagd. Herhaal dit voor alle clips
5

Sleep elk subclip in de tijdlijn op de onderkant van het scherm in orde . Plaats elk blok samen ( de computer zal deze automatisch uitlijnen tenzij overschreven door de redacteur ) .

Select overgangen van het tabblad Effecten en sleep ze op de lijn tussen subclips 6 . Als de lijn boven de overgang rood moet worden gerenderd . Onder Sequence selecteer " Alleen Render " en vervolgens " Needs Rendering . "
7

Nadat alle overgangen zijn vastgesteld , onder Sequence selecteer " Render All " en " Beide . " Na het renderen is voltooid , het project opslaan . Tot slot , onder File selecteer " Export " en gebruik QuickTime-film , QuickTime Conversion of Compressor om de ruwe digitale video te converteren naar de video-en audio -indeling gewenst .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe de Media Center op Vista S…
·Hoe maak je een video te conve…
·Hoe te openen MP4 bestanden zo…
·Hoe te SRT -bestanden gebruike…
·Hoe je Lightsaber Video Effect…
·Hoe je films toevoegen aan Med…
·Hoe te Resize een Picture Show…
·Hoe te Gap in Pinnacle Studio …
·Hoe Film- bestanden 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·SQL Sever Prestatie 
·Hoe te converteren van een video-cd Film…
·Hoe te Borders Verandering in Microsoft …
·Hoe te Podcasts branden op DVD 
·Hoe maak je een Scrolling Marquee Text B…
·Tutorial voor VBA- berekeningen in Excel…
·Een klikkend geluid op een Nero Video 
·Hoe maak je een virus dat corrumpeert & …
·Hoe de Verlichting in WMV- bestanden Fix…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com