Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe te Borders Verandering in Microsoft Excel VBA
De grenzen in Microsoft Excel helpt u de informatie in uw werkmappen te organiseren en te markeren . Maar als uw gegevens veranderen , kan uw grenzen moeten ook veranderen . Het veranderen van hen kan handmatig worden vervelend en foutgevoelig . Programma's geschreven in Visual Basic for Applications ( VBA ) niet over deze problemen . Je zou een dergelijk programma te gebruiken om een ​​rand rond een bepaalde rij in een tabel te houden . Als u een rand rond de rij toe te passen , zal de rij de grens verliezen wanneer u de tabel te sorteren . Een VBA- programma kan nieuwe positie van de rij lokaliseren en opnieuw toe te passen de grens aan. Instructies
1

Klik op de " Office "-knop , en klik vervolgens op de knop "Opties " . Selecteer de " Show ontwikkelaar " in en klik op " OK " te maken in Excel weer te geven op het tabblad voor het opnemen van VBA-macro's . Kopen van 2

Klik op de "Record " knop op het tabblad "Ontwikkelaar " , en typ " MakeBorder " of een soortgelijke naam in het tekstvak van het dialoogvenster dat verschijnt . Klik op " OK " om te beginnen met het opnemen van de macro voor het wijzigen van grenzen.
3

Klik op een willekeurige cel in de huidige spreadsheet , en vervolgens op het tabblad "Home " . Klik op de pijl van de " Border " controle in de " Font " -paneel , en klik vervolgens op de " Dikke doos " item in de lijst die verschijnt . Excel zal een dikke zwarte rand te schilderen rond de cel waarop u hebt geklikt .
4

op het tabblad "Ontwikkelaar " , klikt u op de "Stop opname "-knop , en klik vervolgens op de " macro " -knop op hetzelfde tabblad . Excel zal een lijst met macro's weer te geven . Klik op degene die je net hebt opgenomen , en klik vervolgens op de knop 'Bewerken' om de Visual Basic ontwikkelomgeving in te voeren . Excel zal een lijst met VBA programmering verklaringen die de dikke zwarte rand te creëren geven .
5

Klik met uw muis aan de rechterkant van de eerste "End Width " statement , en sleep naar beneden tot net vóór de " end Sub " statement en laat de muisknop los . Druk op " Delete " om de verklaringen te verwijderen . Jullie hebben allemaal maar een van de VBA " Met " blokken verwijderd . Elk van deze blokken formaten een zijde van een spreadsheet cel . Het blok dat je niet hebt gewist voegt een grens aan de cel van de linkerkant , waar je ziet in de volgende paar stappen .
6

Klik op het pictogram " Excel " in de taakbalk van Windows terug te keren naar Excel. Klik op een lege cel en klik vervolgens op de " Macro's " op het tabblad "Ontwikkelaar " . Dubbelklik op de naam van de macro om de macro uit te voeren . Merk op dat Excel schilderde slechts een linker rand op de cel die u hebt geklikt . Je zult nu veranderen de macro aan de rechterrand van de cel te schilderen .
7

Gebruik de instructies van stap 4 om weer in de ontwikkelomgeving , en dubbelklik op de tekst " xlEdgeLeft . " Typ het woord " xlEdgeRight , " en dan terug naar Excel zoals je deed in stap 6 .
8

Klik op een nieuwe cel , en vervolgens opnieuw uit de macro door het volgen van de stap 6 instructies . Merk op dat de cel een juiste grens dit keer , niet een linker.

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe kan ik zien welke versie v…
·Hoe te Borders Toevoegen aan c…
·Hoe je code in Microsoft Visua…
·Hoe te gebruiken Excel Wizard …
·Hoe maak je een financieel mod…
·Hoe aan knoppen of speldjes ma…
·Excel UserForms Tutorial 
·Hoe maak je een Family Maaltij…
·Wat zijn de speciale kenmerken…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een HTML- bestand maken van e…
·Roxio Mastering Opties 
·Hoe ER diagrammen 
·Verbinding maken met een Remote Access D…
·Hoe te Accounting Software kopen 
·Hoe te PST verplaatsen naar een Flash Dr…
·Hoe kan ik Maak een PDF- rapport met PL …
·Hoe maak je een digitaal fotoalbum in Ph…
·Pagemaker File Conversion 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com