Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Waarom Video & Audio Run Slow of Freeze op mijn computer?
Niets is meer frustrerend dan het onvermogen om een videoclip te kijken of luisteren naar muziek op je computer . Met het internet nu een populaire manier om muziek en delen videoclips te downloaden , moet u weten uw video-en audioclips gaan vloeiend afspelen wanneer u ze opent . Verouderde stuurprogramma Device

U kunt vaak te herleiden problemen met audio en video afspelen op een verouderd stuurprogramma . Stuurprogramma's verwijzen naar software die bepaalt hoe uw computer toegang hardwarecomponenten . De belangrijkste componenten die van invloed audio en video afspelen zijn de video-en geluidskaarten . Fabrikanten voortdurend updates bieden om bugs of compatibiliteitsproblemen die veroorzaken vaak problemen met de prestaties voor audio -en video -bestanden te repareren. Het downloaden en installeren van de nieuwste stuurprogramma's voor uw hardware elimineert de bestuurder als de bron van het probleem .
Opslag problemen

Gegevens
op uw harde schijf wordt voortdurend opgenomen en verwijderd . Dit kan verschillen tussen segmenten van de harde schijf voor de opslag van gegevens , waardoor een aandoening die bekend staat als fragmentatie veroorzaken . Fragmentatie kan de capaciteit van de harde schijf om gegevens te lezen wanneer u het traag . Een slecht gefragmenteerde harde schijf kan onderbrekingen in de audio-of video afspelen veroorzaken . Een harde schijf die bijna vol is ook last verminderde prestaties . Harde schijven vereisen beschikbare schijfruimte voor tijdelijke bestanden weg te schrijven en andere bewerkingen uitvoeren van vitaal belang voor de prestaties van de computer .
Computer is te traag

De prestaties van de CPU is cruciaal voor het decoderen audio -en videobestanden . De hogere resolutie het bestand , het meer verwerkingssnelheid moet decoderen . High definition video en audio kan meer verwerkingssnelheid dan uw computer levert vereisen . Systeemgeheugen en de harde schijf spin- tarief ook een belangrijke rol spelen bij een soepele afspelen van media . Harde schijven ontworpen voor volledige resolutie video afspelen draaien op 7200 RPM . Oudere harde schijven draaien op 5400 RPM . Als de mediabestanden zijn opgeslagen op flash drives of media kaarten , kan het opslagmedium te traag zijn om de gegevens naar de processor snel genoeg bewegen .
Missing Codecs

audio-en videobestanden worden gecodeerd met behulp van een specifiek formaat . A " codec " verwijst naar de software voor het coderen en decoderen van het bestand naar een specifiek formaat . Als de juiste codec niet beschikbaar is op uw computer , worden de bestanden niet correct afgespeeld .
Beschadigde bestanden

digitale mediabestanden
zijn in principe een verzameling van 1s en 0s . Grote mediabestanden kunnen miljarden stukjes informatie bevatten . Als slechts een paar 1s en 0s ontbreken , kan het bestand bevriezen tijdens het afspelen . Opgenomen in mediabestanden informatie kan tijdens het downloadproces worden gewijzigd of vanwege een storing in het opslagmedium . Gegevens kunnen ook corrupt geworden bij het converteren van bestanden van het ene formaat naar het andere , of wanneer veranderd door andere software .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe kan ik converteren & bewer…
·Hoe je DVR video naar computer…
·Hoe kan ik converteren Hi8 tot…
·Hoe maak je een Pal dvd afspel…
·Hoe je Mini DV converteren naa…
·Systeemvereisten om films beki…
·Hoe kan ik een MP4 converteren…
·Hoe je Adobe Flash Player Houd…
·Hoe download ik Flip Video cli…
  Related Articles
Hoe om te doen Table Berekeningen in Wor…
How Do I 
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je Etiketten adres met Word Per…
Hoe maak je een Trademark Superscript 
Hoe kan ik kopiëren en plakken ? 
Hoe kan ik printen Memo's met Microsoft …
Hoe krijg ik de Werkbalk Back in Word Pe…
Hoe om te doen Eerste Lijn Opknoping in …
  Software Articles
·Hoe kan ik een dvd te branden van een la…
·Mov Video File Size Vs . Opnametijd 
·Hoe afdrukken naar PDF met Acrobat Stand…
·Zal Motorola Handsfree Bluetooth werken …
·Hoe om bestanden Unzip in Win 98 
·Hoe te Complexe Vormen maken in Photosho…
·Hoe maak je een kalender bewerken in Dru…
·Hoe maak je een eenvoudige Access Databa…
·Hoe kan ik een dvd afspelen in RealPlaye…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com