Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Hoe te installeren Oracle 10G in Windows Vista
De Oracle 10G -software is een database systeem gebruikt door organisaties om grote hoeveelheden gegevens op te slaan elkaar . Het programma gebruikt de verhouding van het database management systeem , waardoor het verbindt verschillende gegevensbestanden vormen gebaseerd op hun samenhang met elkaar . Terwijl de Oracle-database is gebouwd met besturingssystemen zoals Linux in het achterhoofd is er een Windows Vista -versie beschikbaar die u kunt downloaden en installeren van de Oracle website . Instructies
1

Open webbrowsen programma van uw computer door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad . Klik op het adres navigatie werkbalk en typ het adres voor de database Oracle website . Druk op de toets " Enter " en wacht tot de webpagina is geladen .

Klik 2 op de " Producten en Diensten " koppeling ligt net onder de Oracle- logo op de linker kant van de website . Klik op de " Oracle Database " link die verschijnt in het nieuwe menu onder het tabblad diensten producten en .
3

Blader omlaag naar de rubriek bestempeld als " Oracle Database Editions en opties . " Klik op de " Express Edition " koppeling zich aan de rechter kant van het gebied . Scroll naar beneden naar het midden van de nieuwe webpagina die wordt geladen en klik op de " Download Oracle 10G database" link.

Klik 4 op de link bestempeld als " Download Oracle 10G database voor Microsoft Windows . " Klik op de radio button geëtiketteerd als " Ik ga akkoord met de licentieovereenkomst " en wachten op de volgende webpagina te laden . Klik op de " x64 " download link aan te geven dat u wilt een versie compatibel is met het Microsoft Windows Vista besturingssysteem .
5

Voer in uw Oracle gebruikersnaam en wachtwoord als u al in , of in plaats klikt op de " Aanmelden " -knop om een gebruikersnaam te maken . Voer je e - mailadres en het wachtwoord dat u wilt gebruiken en klik vervolgens op "Bevestigen ". Voer uw naam , adres , telefoonnummer en bedrijfsinformatie in de bijbehorende tekstvakken en klik op " OK " om het downloaden te starten .

Wacht 6 voor een nieuw venster te verschijnen op het scherm en klik vervolgens op de "Save File " knop . Sluit uw webbrowser en klik op de knop "Start " in de linker zijkant van het bureaublad . Klik op het icoontje " Computer " en navigeer naar de locatie waar je gedownloade bestanden worden opgeslagen . Dubbelklik op het installatiebestand Oracle dat u hebt gedownload .
7

Klik op de "Allow " knop wanneer het besturingssysteem Windows Vista verschijnt een nieuw venster waarin u wordt gevraagd om het programma te draaien . Klik op " Next . " Klik op de radio button gemarkeerd als " ik ga akkoord met de voorwaarden " en klik op " Next" . Typ het wachtwoord dat u wilt gebruiken voor de database in het " Password " tekstveld en klik op " Next . " Klik op " Install " om de installatie te voltooien .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe kan ik een SQLite DB Gebru…
·Hoe maak je een MS Access Rapp…
·Microsoft Works Spreadsheet Tu…
·Hoe maak je een staafdiagram G…
·Toegang tot een query filteren…
·Wat zijn de voordelen van Micr…
·Hoe te vinden en vervangen Get…
·Toegang krijgen tot geneste Ra…
·Hoe te : Hiërarchische query …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te revisies in Solid Edge Insight Co…
·Hoe maak je een VBA Excel Password Recov…
·Hoe Word Stop Markering e-mailadressen a…
·Hoe te reserveren Style afdrukken in Wor…
·Hoe maak je een PowerPoint 2007- present…
·Wat zijn gratis spyware verwijderaars ? 
·Hoe te Referentie tussen Excel spreadshe…
·Woord zal niet Bring Up Auto Recovery 
·Waar zet ik mijn facturen in Quicken ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com