Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Platte bestanden Vs . Database
Wat is het verschil tussen een platte vijl en een databank ? Deze vraag is eigenlijk een contradictio in terminis , omdat een plat bestand is een type database . Het is gemakkelijk om de terminologie te verwarren omdat de moderne database- technologieën, zoals SQL en FoxPro gebruiken een veel meer verfijnde relationele database structuur voor het organiseren van records. Veel moderne software systemen alleen platte bestanden als tijdelijke wachtruimte voor data wordt geëxporteerd en geïmporteerd naar moderne , relationele gegevensbronnen . Flat File Database

Beschouw de volgende regels tekst :

000100020003


Als je te kopiëren en plakken deze in een platte - tekstbestand en sla het document op , zou je een plat bestand databank hebt gemaakt . Een flat file databank is niets meer dan een lijst met records . Uiteraard , de database die in dit voorbeeld zou het niet een erg nuttig of zinvol een

zijn , maar het zou een geldige flat file databank met drie platen zijn. Als je in de war omdat dit net lijkt op een tekst bestand , heb je helemaal gelijk . Een flat file -database is niet echt een functionele databank helemaal totdat een extern programma analyseert , belasting en interpreteert of manipuleert de gegevens . In het bovenstaande voorbeeld , zouden we moeten een aantal software die specifiek voltooit haar taken op basis van 4 - cijferige numerieke database records hebben .

" Flat file " verwijst niet naar een standaard , een technologie of een taal . " Flat file " is gewoon een algemeen concept dat een " old school" stijl van de database die werd gebruikt voor de komst van relationele tabellen en schema's beschrijft .
Multi - Field Records in een plat bestand < br >

een tekstbestand met de volgende regels zou een geldige flat file databank ook :

1234 , X2468 , X4321 , Y8642 , Y

Dit zou een voorbeeld zijn van een door komma 's gescheiden plat bestand . Elk record bevat nu twee gebieden plaats van een. In onze eerste plaat , wordt de data " 1234 " in verband met de gegevens " X " .

Delimeters
hoeft niet te worden komma's . Nogmaals , alles hangt af van de software die het platte bestand databank interpreteert . ; 123 OVERAL TERRAS , AMERICATOWN , WI , 12345-0000 , USAJOHN DOE ; 000 NERGENS PLAATS ; HIDDEN VALLEY , MT , 00000

LEON WILLIAMS
: A puntkomma's gescheiden plat bestand gebruikt om klanten adressen slaan misschien platen zoals hebben -1234 ; USA
Relational Database

Modern databaseformaten
zoals SQL gebruik relationele database -technologie . Een relationele database betekent dat het veld definities en betrekkingen gedefinieerd in de database zelf en niet door een externe software proces . Dit wordt gedaan door het opnemen van belangrijke records data intern definiëren . ( U kunt denken aan belangrijke dossiers zoals kolomkoppen op een spreadsheet ; . Zij verklaren of het etiket van de eronder vermelde data ) op Twitter

kan bijvoorbeeld een SQL-tabel gebruikt om klanten adressen op te slaan belangrijke records te definiëren als " naam , " " straat "," city ", " staat " en " zip . " De gegevens in elke record wordt dan gedefinieerd door deze toetsen in plaats van de bestaande als strings van vrij zwevende data in een tekstbestand .
Modern Gebruik van Flat Files

moderne computers , een plat bestand is meer kans op een tijdelijk bestand dat wordt gebruikt bij het importeren en exporteren van gegevens zijn. Bijvoorbeeld kan exporteren van een SQL -database een FoxPro databank ingewikkelde en dure processen vereisen . Het is vaak gemakkelijker om de SQL- gegevens te exporteren naar een plat bestand , en dan bouwen die plat bestand in een FoxPro database. Dit vereist natuurlijk ook speciale software , maar het gebruik van platte bestanden als een go-between elimineert de behoefte aan een aangepaste , directe interface tussen de twee relationele gegevensbronnen .
Bewerken Flat Files

andere reden
voor het exporteren van een relationele database naar een plat bestand is dat het maakt de gegevens gemakkelijk te bewerken vanaf elk werkstation . Als u met uw gegevens in flat file formulier kunt u gewoon open it up in uw favoriete tekstverwerker en veranderingen te maken als dat nodig is. U dus elimineren de noodzaak voor de speciale software en speciale kennis die je nodig zou hebben om een SQL-database direct opvragen en bewerken .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe een ORABPEL wachtwoord wij…
·Hoe te Getallen opmaken in Acc…
·Hoe Access 2007 voor statistis…
·Hoe om uit het Reglement Memor…
·Hoe werkt een ODBC Connection …
·Definitie van biometrische sys…
·Hoe SQL Script uitvoeren Van V…
·Hoe de display Column Namen in…
·Wat is SQL Failover Clustering…
  Related Articles
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe om bestanden te sorteren in het dial…
Hoe te EXE -bestanden met behulp Notepad…
Hoe maak je van een Hyper Link Index Zor…
How Do I 
Hoe je JPEG -bestanden uit Microsoft Off…
Hoe te openen CAL Bestanden in Microsoft…
Hoe Word- bestanden converteren naar Exc…
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
  Software Articles
·Hoe maak je een 3GPP video te convertere…
·Hoe maak je een filter maken in een MS A…
·Hoe te controleren in de Spaanse spellin…
·Ik niet Hear My Skype Ring 
·Stappen voor het verkrijgen van de Datum…
·Hoe Clean Up een WAV -bestand maken met …
·Hoe te installeren VLC Media Player op W…
·Hoe de Zune Marketplace Disable 
·Hoe kan ik een laptop te zetten in een K…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com