Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Hoe te Specifieke Records in een Access- query Selecteer
Het selecteren van specifieke records in een Access-query betreft de criteria die een of meer velden in een tabel moet voldoen voor een record moet worden weergegeven in uw zoekresultaten te verfijnen. Hoewel de Wizard Query kan u helpen dit criteria op te geven voor een bepaald soort vraag , zult u meestal bouwen de criteria in de Query-ontwerp -venster . Wat je nodig hebt
Microsoft Access
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open Access en maak een voorbeeld database tabel met de volgende gegevens . Voer de eerste rij als het veld " controle - s " na het invoeren van de gegevens , en typ " gamesales " voor de naam van de tabel kopen van 2

Maak een query naar dubbele waarden binnen een bepaald gebied te vinden : . Klik op "Create " gevolgd door "Query Wizard . " Kies " Duplicaten zoeken wizard Query " in de " Nieuwe query " dialoogvenster , druk daarna op "OK". Selecteer de " gamesales " tabel op het volgende scherm , gevolgd door te klikken op " ; . Next "

Klik 3 " auteur ", gevolgd door de " > " knop , in het dialoogvenster dat verschijnt " Welke velden dubbele informatie kunnen bevatten ? ' Klik op ' Volgende '.
4

Klik op " >> " op het dialoogvenster met de vraag of u wilt extra velden worden weergegeven in de zoekresultaten . Klik op " Finish ". Merk op dat Access een query resultaten tabel met de specifieke records die naam van de auteur gemeen hebben .
5

Maak nog een query om specifieke records te vinden , te beginnen met het selecteren van " creëren ", gevolgd door" Query-ontwerp . " Dubbelklik op het " gamesales " tabel die in de weergegeven " Show tafel "dialoogvenster , en klik op ' Sluiten ' op die doos .
6

Sleep het veld automatisch aangemaakt " bookid " van het venster " booksales " naar een willekeurige plaats op het queryraster . In het veld " Criteria " van de kolom die u vallen op , typt u " 3 . "
7

Sleep alle velden behalve " bookid " van het venster " booksales " op een nieuwe kolom in het queryraster . Voer de query en de mededeling dat slechts een boekverkoop record wordt weergegeven , omdat het veld " bookid " is een primaire sleutel , uniek onder alle records .
8

Maak een nieuwe query , waaronder dubbelklikken de " gamesales " tabel in de " Show tafels " dialoogvenster , zoals je deed in stap 5 . In het " Veld : " rij van een lege kolom in het queryraster , typt u de volgende uitdrukking : totalsale : [ unitcost ] * [ aantal ] . Type " < 4 " ( zonder aanhalingstekens ) in het veld " Criteria " van dezelfde kolom .
9

Sleep het teken "*" van het venster " gamesales " op een lege kolom van de query- raster en de query . Merk op dat er slechts een record verkoop wordt getoond , degene waarvan de totale verkoopprijs , die u berekend met een nieuw veld , was tot $ 4,00.

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe maak je een SMS Van Access…
·Hoe kan ik een Access-database…
·Hoe te Metadata associëren me…
·Hoe te gebruiken SQL Profiler …
·Hoe maak je een query te doen …
·Welke spelers Ondersteuning RA…
·Hoe maak je een Recordset invo…
·Wat is een Access System Table…
·Hoe maak je een subformulier v…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om te achterhalen wat is afgedrukt o…
·Kan de Dell Inspiron 1525 CD's branden ?…
·Hebt u naar een webcam voor Skype ? 
·Hoe kan ik een bestandsextensie wijzigen…
·Hoe een kalibratiecurve op Excel 
·Hoe te Geluid Audio Volume in Flash Load…
·Hoe te Genummerde Columns tonen 
·Hoe kan ik een actie op PowerPoint 2007 …
·Hoe je op Alles vervangen & Voeg een kop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com