Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe kan ik een actie op PowerPoint 2007 Gebruik
De meeste van de tijd PowerPoint-presentaties worden gebruikt om door de dia's een voor een van begin tot eind , maar soms is het noodzakelijk om rond te springen . Actieknoppen kun je springen naar verschillende plaatsen in een diavoorstelling , niet in tegenstelling tot een kies- je-eigen - avontuur boek. U kunt ook acties die een geluid zal spelen , start een diavoorstelling of zelfs een ander programma . Als u gebruik maakt van een PowerPoint bij een kiosk of het aan iemand voor een web - based training verzenden , kan acties knoppen PowerPoint omzetten in een interactieve omgeving . Instructies
actieknoppen
1

Open de dia in PowerPoint waar je een actie wilt gebruiken . Klik op het tabblad ' Invoegen ' en klik op ' Shape '. Kies een van de actieknoppen van de onderkant van de lijst die verschijnt . Er zijn een aantal knoppen met het formatteren al opgenomen . Bijvoorbeeld " Vorige ", " Next ", " Eerste " en " Last " knoppen . Kopen van 2

Geef de actie die de knop zal veroorzaken als je er op klikt tijdens een presentatie . Een dialoogvenster wordt automatisch pop-up met de vooraf opgemaakte actie opgenomen . Verander de " Hyperlink " naar een specifieke dia of zelfs voor kiezen om een andere diashow te starten . Gebruik de "Run Program "-functie naar een andere toepassing te starten op uw computer wanneer de knop wordt geklikt .
3

Klik op " OK " wanneer u de gewenste actie voor de knop hebt geselecteerd . Opmerking U kunt verschillende acties gebaseerd op klikken of gewoon rollen met de muis over de knop te selecteren . Klik op de " Mouse Over" tabblad in het dialoogvenster om dat gedrag te definiëren . Bijvoorbeeld , kunt u de actie -knop maakt een geluid wanneer u met de muis overheen .
Custom Actiepunten
4

Klik op een tekst , afbeelding of clip - kunst in uw presentatie die u wilt een actie uit te voeren . Klik op ' Invoegen ' en klik op ' Actie . "
5

Kies de gewenste actie in het dialoogvenster dat verschijnt . U kunt de acties voor een muisklik kiezen of rollen met de muis over het object op basis van de tabbladen in het dialoogvenster . Hyperlinks naar verschillende dia's in de presentatie , verschillende slideshows , website URL's of zelfs andere documenten . De Run Program functie kunt u een andere toepassing op uw computer te starten . Vink het vakje op de bodem om de actie een geluid afspelen .
6

Klik op " OK" als je klaar bent het formatteren van de Actie . Druk op " F5 " op het toetsenbord om de presentatie te starten en test de actie die u hebt gemaakt .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Powerpoint 2007 Opties Tutoria…
·Hoe maak je een Moving Sequenc…
·Hoe te lijnen invoegen in Powe…
·Hoe maak je een grafiek in Mic…
·Hoe te Slides maken in Powerpo…
·Hoe eigen Achtergronden maken …
·Hoe maak je een PowerPoint- sj…
·Hoe u Microsoft Office PowerPo…
·Wat is een PowerPoint- sjabloo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je je iPod ontgrendelen Wanneer het …
·Hoe te Accordion Panels bewerken in Drea…
·Hoe te Collage Twee Beelden Samen in Ill…
·Hoe maak je een grotere Canvas in OmniGr…
·Hoe te FlexSqueeze installeren in een su…
·Hoe je Java Virtual Machine installeren …
·Informatie over Illustrator Computer Sof…
·Microsoft Word 2007 Backwards Compatibil…
·Hoe een bestand in Quickbooks Herstel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com