Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Hoe Business Rules voor Software Validation Schrijf
Het schrijven van de business rules gebruikt voor software validatie testen gaat onderzoeken het bedrijfsbeleid en procedures om objecten te identificeren en hoe elk betrekking op de andere . Nauwkeurig schriftelijke bedrijfsregels zal beschrijven hoe een bedrijf verwerkt zijn gegevensstroom en wanneer . Bedrijfsregels bepalen de omvang , aard en rol van de gegevens voor de software development team . Je zult onderzoeken lopende bedrijfsbeleid en het interviewen van eindgebruikers . Wat je nodig hebt Briefpapier van Zazzle.nl Pen
Spreadsheet software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Noteer de huidige business rules dat u zich bewust van . Breken bedrijfsregels per afdeling , gericht op een afdeling in een tijd om het gemakkelijker te maken . Bijvoorbeeld , schrijven " Customer Service " aan de bovenkant van de pagina en dan beginnen met het schrijven business rules zoals " One customer service agent kan helpen een klant op een moment , " " Elke klant kan meerdere accounts " of " Elke klant heeft kan zijn of haar account openen via het gratis telefoonnummer of via het internet . " Het doel is om de voorwerpen , die meestal zijn de zelfstandige naamwoorden , in elk beleid of de huidige regel relatie te identificeren en te schrijven hoe uit hoe elk betrekking heeft op de andere . Blijf dit doen voor alle toepasselijke afdelingen totdat je niet meer kunt denken aan een . Kopen van 2

Evalueer bedrijf handboeken , beleidsverklaringen of operationele handleidingen voor aanvullende relatie regels die kunnen bestaan ​​. Voeg de regels aan de lijsten als je ze vinden .
3

Interview afdelingsmanagers en eindgebruikers om de relatie van de items in de business rules heb je wel controleren . Bijvoorbeeld , moet u controleren op de afdeling klantenservice wat feitelijke gezag vertegenwoordigers hebben bij het maken van wijzigingen in klantenrekeningen ten opzichte van wat de medewerkers van de klantenservice kunnen eerder hebben gedicteerd .
4

Voer de bedrijfsregels gescheiden uitgevoerd door afdeling in een spreadsheet . Zet elke business object ( de zelfstandige naamwoorden die je eerder geïdentificeerd ) in een kolom van zijn eigen . Maak een kolom " Relatie " tussen de business objecten . Vul het " Relationship " kolom met werkwoorden zoals " toegang ", " verandert , " " updates ", " wijzigen ", "wist " en ga zo maar door als toepasselijk .
5

Sla uw werk wanneer u klaar . Bewerk het document op spelling en relatie nauwkeurigheden .
6

Presenteer de spreadsheet met de business rules om de software development team . De software team zal deze business rules verwijzen als checklist om te controleren of de software- applicatie wordt gebouwd goed werkt . Als bijvoorbeeld tijdens de valideringsfase software , de software-applicatie staat niet toe dat een medewerker van de klantenservice om een klant -account, dat software validatie test is mislukt omdat de software niet uit te voeren volgens de bedrijfsregels . De programmeurs zal proberen om het probleem te corrigeren en het uitvoeren van validatie testen software totdat de applicatie goed werkt .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe maak je een SQLite -bestan…
·De Microsoft SQL Zal niet inst…
·Wat is een database? 
·Hoe maak je een tekstvak te ma…
·Problemen te melden bij de GMX…
·Hoe maak je een website met be…
·Hoe kan ik een tijdelijke tabe…
·De criteria voor een query in …
·Hoe te Ontbrekende gegevens te…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te converteren MKV naar TS 
·Een back-up van een harde schijf Online 
·Hoe te Works converteren naar WordPerfec…
·Hoe te Columns Houd in hetzelfde formaat…
·Hoe te Email Van SQL Server Express 2005…
·Photoshop vs Painter 
·Hoe je Steam Overlay Disable 
·Hoe te wijzigen kleur in een PDF 
·Hoe te Houtsnijwerk in Photoshop maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com