Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Een back-up van een harde schijf Online
Een back- up van uw gegevens gebruikt worden om een moeizaam proces te zijn , waarbij het ​​kopiëren van bestanden naar externe harde schijven je dan moest veilig of urenlang blijven branden bestanden naar dvd's . Vandaag zijn er variëteiten van commerciële diensten beschikbaar die zal een back- up van uw online door ze te uploaden naar een beveiligde externe server bestanden . Verschillende online backup-diensten hebben verschillende functies en tariefplannen , maar ze werken vrijwel op dezelfde manier . De meeste diensten back -up van uw gegevens nightly , maar diensten die duurder zal een back- up van uw gegevens bijna in real time. Instructies

Mozy 1 is een populaire online backup service die afzonderlijke plannen voor thuis en zakelijk gebruik biedt . Het huis plan biedt onbeperkte ruimte voor $ 5 per maand , met ingang van 2010 , of een gratis service is beperkt tot 2 GB aan opslagruimte . Mozy kunt u ofwel plan uw back -up voor een tijd wanneer u uw computer niet gebruikt en laat het niet functioneren op de achtergrond terwijl u werkt . Consumer Search prijst Mozy voor zijn onopvallend en makkelijk op te zetten , maar PC Magazine klaagt dat Mozy niet genoeg echtheidskenmerken. Mozy niet archiveren van uw bestanden en als je een bestand op uw computer te verwijderen , zal Mozy de back -up te verwijderen .

PC Magazine 2 gaf veel lof voor SOS Online Backup . SOS houdt elke versie van een bestand dat u hebt opgeslagen , zelfs als u het origineel van uw computer te verwijderen . Het steunt ook op een onbeperkt aantal pc's , en heeft sterke beveiligingsfuncties , volgens PC Magazine . SOS Online Backup kost $ 50 per jaar voor 15 GB aan opslagruimte , vanaf 2010 . Als dat niet genoeg opslagruimte voor u , overweeg dan een onbeperkte service zoals Mozy en Carbonite .

Carbonite Online Backup 3 kreeg sterke beoordelingen van zowel CNet en PC Magazine , dat hij ter gebruikers back up van een enkele computer . Carbonite markeert duidelijk welke mappen op uw computer zijn back-up en welke niet . Het heeft ook zeer sterke beveiligingsfuncties , met een coderingssleutel om uw gegevens te vergrendelen . U kunt kiezen of u uw encryptiesleutel zelf beheren , of laat Carbonite beheren van uw sleutel via een derde partij beveiligingsbedrijf . Het beheren van uw sleutel zelf is de meest veilige methode , maar Carbonite waarschuwt dat als je je sleutel verliest uw gegevens volledig ontoegankelijk zijn. Carbonite biedt onbeperkte opslag voor $ 55 per jaar , vanaf 2010 .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe een volledige computer bac…
·Hoe kan ik een afbeelding Back…
·Hoe om een back-up naar een Ne…
·Een back-up Disney DVD's 
·Hoe maak je een back-up voor e…
·Een back- up maken van gegeven…
·Hoe maak je een complete back-…
·Hoe een back- up van een bestu…
·Hoe de Backup Setting in Norto…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·How to Get Rid van de Trojanen in System…
·Hoe je Duits Fonts In Microsoft Word 200…
·Hoe kan ik YouTube -video's downloaden o…
·Hoe de rang functie in Excel Gebruik 
·Hoe kan ik een tekst Wijzig wilt zien op…
·Hoe maak je een Dungeon in WoW Run 
·Hoe te Labels gebruik OpenOffice Merk 
·Logic Pro Effecten 
·Hoe kan ik Norton Internet Security abon…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com