Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Hoe SQL Express Verwijder
Microsoft SQL Server Express is een gratis versie van Microsoft SQL Server , een programma dat wordt gebruikt om een ​​database te hosten op een bedrijf of op het internet . Hoewel SQL Server Express is gratis , ook het is functionaliteit verminderd in vergelijking met de volledige versie van SQL Server-software , waardoor het geschikt is voor kleine bedrijven of individuen leren database programmering . Als u Microsoft SQL Server Express op uw computer , kunt u het verwijderen om ruimte voor de volledige versie van SQL Server te maken of om een andere database server applicatie proberen . Instructies
1

Klik op de knop 'Start' en klik vervolgens op ' Configuratiescherm'. Of klik op de knop "Start " , klik op " Command Prompt " in het menu Start, typ " appwiz.cpl " in het venster dat verschijnt en doorgaan naar stap 3.

Launch 2 " en Remove Programs " op het menu Start als u Windows XP gebruikt , of selecteer " Programma's en onderdelen " of " een programma verwijderen " in Windows Vista en Windows 7 . Windows geeft een lijst van de toepassingen op de harde schijf .

Klik 3 " Microsoft SQL Server 2005 " op de lijst van programma's , en klik vervolgens op de knop 'Verwijderen' in Windows XP of de " Uninstall " knop in Windows Vista en Windows 7 . Merk op dat als een andere versie van SQL Server Express op de computer is geïnstalleerd , wordt die versie nummer terug te vinden op het programmaoverzicht . Echter , kunt u deze verwijderen met behulp van dezelfde methode hier beschreven
4

Klik om te selecteren " Verwijder SQL Server 2005 Aanleg Components , " " SQLEXPRESS : . . Database Engine" en " Workstation Components " Elk item in de " Uninstall Microsoft SQL Server 2005 " window moet nu worden geselecteerd . Klik op " Next . "
5

Klik op " Finish ". Windows begint het verwijderen van de bestanden en mappen in verband met SQL Server Express . Wanneer het proces is voltooid , Windows keert u terug naar het programmaoverzicht .
6

Klik op " Microsoft SQL Server Native Client , " en klik op " Verwijderen " of " Installatie ongedaan maken. " Klik op ' Yes ' om te bevestigen . Alle onderdelen van SQL Server Express worden nu verwijderd van de computer .

Previous: Next:
  Database Software
·Wat is Bento for Mac ? 
·Hoe te analyseren in Oracle 
·Persoonlijke toepassingen voor…
·Hoe maak je een formulier Rese…
·Hoe gegevens in Access sortere…
·Freeware Pivot Table Training 
·Gegevens Reinigen Theorieën 
·Hoe te optimaliseren Lotus Not…
·Hoe je Visual Studio 2008 Team…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Pictures Veranker naar tekst in P…
·Hoe maak je een voorraad Move in Strongh…
·Hoe maak je een pagina afdrukken van een…
·Hoe je Typ Koreaanse Zonder de Microsoft…
·Hoe te Alfabetisch sorteren in Word 2007…
·Hoe maak je een Niko's Phone Gebruik 
·Hoe te Verbinding met extern bureaublad …
·Hoe u het meeste uit van Plex Zorg 
·Hoe te openen Microsoft Publisher Online…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com