Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Persoonlijke toepassingen voor Spreadsheets
Spreadsheet programma's zoals Microsoft Excel worden op grote schaal gebruikt in de zakelijke wereld , maar die spreadsheets ook kan worden gebruikt om persoonlijke redenen . Van het ontwikkelen van een realistisch gezinsbudget aan het creëren van een lijst van dingen die je zelf aan het rendement van uw beleggingen , zijn er een aantal manieren waarop individuen kunnen de kracht van de spreadsheet te gebruiken om zichzelf en hun bezittingen te beschermen . Leren hoe je Microsoft Excel te gebruiken voor deze doeleinden kunt u bespaart een hoop tijd en moeite . Het creëren van een Family Budget

Ieder individu en gezin moet een realistische begroting op zijn plaats , en programma's als Microsoft Excel kan u helpen een budget dat u kunt leven creëren. Er zijn een aantal uitstekende budget templates beschikbaar als gratis download op de website van Microsoft , en deze templates kan een uitstekend uitgangspunt voor dat budget je hebt altijd te druk om te maken geweest te bieden . Budget sjablonen omvatten alle van de formules die u nodig hebt , evenals secties voor gemeenschappelijke kosten, zoals huur of hypotheek , boodschappen , uit eten gaan , elektriciteit, water en riool kosten .
Verzekeringen Inventarisatie
< br >

Iedere verantwoordelijke huiseigenaar en huurder moet verzekering hebben op de items in zijn of haar huis , maar als een verlies optreedt het moeilijk om te onthouden wat verloren was en hoeveel mensen verloren voorwerpen waard waren kan zijn . Een van de beste individuele toepassingen voor een Microsoft spreadsheet is het creëren van een huishouden inventaris . Om de inventaris op te bouwen kun je gewoon naar kamer naar kamer met een tablet . Noteer elk item en de geschatte kosten , sluit deze cijfers in de spreadsheet die u maakt . Zorg ervoor dat uw huishouden inventaris spreadsheet heeft kolommen voor objectbeschrijving , kosten , aankoopdatum en eventuele aanvullende informatie .
Investment Tracker

niet uit hoe je ervoor kiest om investeren uw geld , is het belangrijk om bij te houden hoe je doet houden . Gewoon het zetten van uw geld opzij en vergeten over het kan je achterlaat wanneer het tijd om met pensioen gaat , dus zorg ervoor dat uw beleggingen te volgen op een permanente basis . Een van de beste manieren om die investeringen aandelen, obligaties en cash te volgen is met een investering volgen spreadsheet . De formules en berekeningen die nodig zijn voor deze spreadsheets kan vrij ingewikkeld zijn , zodat beleggers willen een gratis template van Microsoft downloaden en aan te passen dat sjabloon om hun eigen behoeften .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe je Enterprise Manager conf…
·Hoe te voegen Forward Slash SQ…
·Kenmerken van Crystal Reports …
·Teradata SQL Certificering 
·Hoe maak je een MS Access 2003…
·Wat is FileMaker Pro ? 
·Hoe kan ik een SSRS rapport in…
·Hoe SQL leren From Scratch 
·Hoe je pagina's in een SSRS ra…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe je statusberichten bewerken in iChat…
·Hoe te Backdoor.Win32.Bifrose verwijdere…
·How to Get Media Player 11 Zonder Valida…
·Hoe maak je een ISO Comprimeren Met WinR…
·Hoe te Brackets Teken op een Word- docum…
·Wat is een Access Key Overtreding ? 
·Gratis manieren om PDF bestanden te beki…
·Hoe u uw MOTD Website 
·Hoe te Grafieken maken in Excel 2008 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com