Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Remote Desktop Management >> Content
Hoe te Verbinding met extern bureaublad inschakelen in Vista
Windows Vista bevat een aantal functies voor toegang tot het internet en bedrijfsnetwerken evenals intranet websites . Het besturingssysteem kunt u ook toegang krijgen tot een externe computer die niet direct kunnen worden op uw thuis-of bedrijfsnetwerk . Dit proces omvat het hulpprogramma Remote Desktop Connection . Je hebt geen speciale drivers of protocollen voor toegang tot de externe computer nodig . Zodra u klaar bent met de toegang tot externe computer , hoeft u alleen het einde van uw verbinding en terug te keren naar het gebruik van uw computer . Instructies
Remote Computer

Draai 1 op de externe computer die u wilt openen , als deze uit staat . Klik op ' Start ', ' Configuratiescherm ' en ' Systeem onderhoud . " Kopen van 2

Klik op " Systeem . " Klik op ' Instellingen voor externe verbindingen " in het linkervenster van het dialoogvenster System . Klik op het selectievakje naast " verbindingen Hulp op afstand toestaan ​​om deze computer " onder de rubriek " Hulp op afstand . "
3

Klik op de cirkel naast " Verbindingen toestaan ​​vanaf computers met een versie van Remote Desktop " om het even welke computer om toegang te krijgen tot dit systeem op afstand .

Klik
op de cirkel naast" verbindingen toestaan ​​vanaf computers waarop Extern bureaublad met Network Level Authentication " om alleen computers met een authenticatie proces voorbij te laten toegang tot deze computer . Deze optie biedt een extra beveiligingslaag op de optie " elke versie " .
4

Klik op de " Gebruikers selecteren ... " button . Klik op " Toevoegen " om specifieke gebruikers of groepen toegang tot de externe computer . Klik op de " Locations " knop om een ​​specifiek netwerk locatie die u wilt zoeken te selecteren . Klik op de naam van de locatie om deze uit de " Locations " dialoogvenster te selecteren .
5

Vul uw computer of de domeinnaam van een andere computer en vervolgens het symbool "\\" . Voer uw Windows-gebruikersnaam of een gebruikersnaam verbonden met een andere computer in het vak onder de rubriek " Geef de objectnamen te selecteren . " Klik op ' OK ' als u klaar bent met het invoeren gebruikers of locaties
6

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de " Gebruikersnaam" en "Wachtwoord" dozen van de " Windows Security " dialoogvenster . Klik op "OK . "
7

Klik op " OK " om de verandering in het " Remote Desktop Users " dialoogvenster te accepteren . Klik op " OK " om het dialoogvenster Systeemeigenschappen te sluiten . Remote Desktop Connection is nu ingeschakeld op de externe computer .
Host Computer
8

Klik op " Start" op uw computer .
9

Enter " mstsc " in het " Search box " op het menu van uw computer op Start . Verbinding met extern bureaublad wordt geopend
10

Voer de naam van de externe computer die u zojuist ingeschakeld in de " Computer : " . . Doos

naam
De externe computer is te vinden door te klikken op "Start , " " Configuratiescherm "," Systeembeheer " en " System " op de externe computer en vervolgens te klikken op de " computer Name " tabblad .
11

Klik op " Connect " om verbinding met de externe computer .

Previous: Next:
  Remote Desktop Management
·Hoe kan ik configureren Linksy…
·Hoe je Remote Desktop Upgrade 
·Hoe kan ik een Remote Desktop …
·Hoe kan ik een Remote Desktop …
·Hoe een venster Remote Desktop…
·Hoe in te loggen op een extern…
·Hoe je Remote Desktop Setup vo…
·Hoe Video Get te soepel spelen…
·Hoe de Remote Desktop Manager …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een SACD -bestand branden op …
·Hoe te verplaatsen of kopiëren Sheet in…
·Hoe te DMG converteren 
·Wat is Macrovision 's FlexNet proces? 
·Een tutorial voor Cityscape in GIMP 
·Hoe gegevens importeren naar Access Van …
·Hoe te converteren AXD naar DWG 
·Hoe maak je een 256-bit Activation Key M…
·Definieer Bewegwijzering 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com