Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Relational Database Kenmerken
Een relationele database verzamelt en bewaart gegevens in tabellen die kunnen worden cross - verwezen . Bedrijven maken vaak gebruik van deze tabellen om informatie over producten en klanten te slaan . EF Codd van IBM creëerde de relationele database in 1970 . Tabellen van de database bestaat uit kolommen en rijen van informatie met logische relaties en beperkingen . Entiteit (tabel ) op Twitter

Een relationele database is opgebouwd uit twee - dimensionale tabellen . Een tabel bevat een reeks van waarden in de kolommen en rijen . Elke kolom bevat een datatype ( numeriek , alpha , binair ) , en regels of beperkingen worden afgedwongen , zodat alleen de geaccepteerde soort gegevens kunnen worden ingevoerd . Elke rij in een tabel vertegenwoordigt een feit in het bedrijf . Bijvoorbeeld , in een tabel met de titel Klant Table , een klant kan worden weergegeven als : Column 1 - Achternaam , Kolom 2 - voornaam , Kolom 3 - Customer ID , Kolom 4 - Geboortedatum . Met combineerde deze informatie , zal een rij gegevens altijd vertegenwoordigen een unieke klant .
Relaties

Meerdere tafels
in de database worden met elkaar verbonden door relaties . Die relaties worden weergegeven door toetsen of gegevens die uniek is , zoals Kolom 3 - klant-id . Geen twee klanten zullen dezelfde klant-ID hebben, maar kunnen dezelfde naam hebben . Een adres tafel kon adresgegevens bevatten . Als de klant-id is ook in de adresbalk tabel , door zich bij de twee tabellen met de klant-ID , het juiste adres kan worden gerelateerd aan de juiste klant . De klant-id is een primaire sleutel in de tabel Klant , maar het is een vreemde sleutel in het adres tafel , want het is er alleen maar om de relatie tussen de twee tabellen te behouden .
Referentiële integriteit

referentiële integriteit
is de regels toegepast op de relaties hen consequent te blijven . Met referentiële integriteit , als twee tabellen moeten worden verbonden door een primaire sleutel en foreign key , elke tabel moeten de gegevens in de rij waar de tafels worden samengevoegd bevatten . Er is geen doel voor de klant-id te zijn in het adres tafel als er geen andere gegevens in de rij , met uitzondering van de klant-ID .
Operations op de Relational Database met SQL
< br >

Zodra de tabellen , kolommen en rijen goed ontwikkeld dan SQL , een taal voor het manipuleren en opzoeken van gegevens , kunnen worden gebruikt voor informatie opvragen . Een SQL-instructie kan worden uitgevoerd op de database te trekken van alle informatie in de rij voor een specifieke klant-id . Met behulp van SQL , de klant-ID en een " SELECT * " (betekenis terug alle kolommen ) is alles wat nodig is om alles in de rij voor de klant-ID voorgelegd zien . Een voorbeeld van een SQL-instructie in een Microsoft Access-database is : SELECT * FROM Klanten IN Customers.mdb WAAR CustomerID Like " ABC123 . " Deze SQL-instructie worden alle gegevens van de klant wiens ID is ABC123 met daarin de adressen als de tabel Klant is gekoppeld aan het adres tafel tijdens de query terug .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe Access gebruiken als een D…
·Relational Database Design Tut…
·Hoe maak je groep in een versl…
·Hoe maak je een Webi Report me…
·Hoe de IDX System 
·Hoe maak je een SQLite -bestan…
·Hoe te Subform Tekst bewerken …
·Wat is relationele database sc…
·Hoe een A2k7 Ribbon Creëren 
  Related Articles
Hoe te mailadressen & Print Postcards Vo…
Hoe kan ik een Access 2007- database con…
Hoe kan ik een Word- document & SQL Data…
Tekst & Lettertype Kenmerken 
Hoe te lezen PDB database bestanden op e…
Hoe te Kenmerken opmaken in de § § Met…
Hoe kan ik een database maken DAT- besta…
Hoe te Relationele Division Express in O…
Hoe te verwijderen van de Windows Media …
  Software Articles
·Wat is een WAV- bestandsindeling ? 
·Hoe maak je iemand in een video Blur 
·Een back- up maken van data op een cd 
·Photoshop Elements Zal niet Stapel 
·PowerPoint 2007 Tutorials 
·Hoe de iPad gebruiken als een Industrial…
·Hoe te Banners Maken Met Photoshop 
·Hoe maak je een Web Microsoft SQL Server…
·Hoe te Album Artwork in WMP11 Delete 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com