Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Lijst Pros & Cons van Oracle Database 11g
Oracle Database 11g is een database software applicatie die door Oracle ontworpen voor zakelijk gebruik . Oracle Database biedt bedrijven een aantal functies die niet beschikbaar zijn in andere softwareprogramma's . Alvorens te investeren in deze oplossing voor uw bedrijf , moet u ook rekening houden met een aantal van de nadelen die je kan hebben om te gaan met . Toepassingen op maat

Een van de potentiële voordelen van het gebruik van Oracle Database 11g is dat het kan helpen om aangepaste database- applicaties te maken . In plaats van een gestandaardiseerde databank programma uit de doos , krijg je een programma dat kan worden aangepast aan uw behoeften te passen . Dit maakt het mogelijk om een ​​database die alleen de benodigde functies maken . Het geeft je ook de kans om onnodige functies in de database-applicatie voor uw bedrijf te elimineren . Het maakt gebruik van open source industriestandaarden te helpen hebben functies die speciaal gemaakt voor uw bedrijf .
Data Mining

Oracle Database 11g helpt ook met data mining . Deze database applicatie maakt het mogelijk om relaties in de gegevens die anders moeilijk te vinden op uw eigen zou vinden . Als u werkt met een grote hoeveelheid gegevens op een regelmatige basis , kan dit helpen besparen u tijd en vind de relaties die je nodig hebt in die gegevens . Het heeft ook de mogelijkheid om patronen te ontdekken in de gegevens in de tijd .
Kosten

Een van de mogelijke nadelen van het gebruik van Oracle Database 11g is de kostprijs . Als u investeert in dit soort database management software , moet u een vergoeding betalen voor het gebruik van het programma . Als u van plan bent over het gebruik van het programma op meerdere computers , moet u licenties kopen voor elke computer die u gebruik maken van het op . Als u van plan op het maken van de software beschikbaar op veel computers , kunnen deze kosten behoorlijk oplopen .
Learning Curve

Een tweede potentieel nadeel van het gebruik van Oracle Database 11g is dat er is een leercurve betrokken . Dit is niet iets dat je kunt ophalen in een korte periode , als je niet bekend bent met het om te beginnen zijn . U kan nodig zijn om een professional inhuren om u te helpen het programma opgezet en aangepast aan uw wens. Op dat punt , kan het nodig zijn om te oefenen met Oracle Database 11g voordat het eenvoudig te gebruiken .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe te openen MS Office Access…
·Eindnoten Vs . Boekensteunen 
·Hoe toegang VBA Programmeren v…
·Hoe te besparen SSIS pakketten…
·Hoe een Duplicate voorkomen op…
·Hoe maak je een MS Access Repo…
·Hoe SQL Ervaring Get 
·Hoe een Organizational Chart M…
·Hoe naar e-mail met Access 
  Related Articles
Hoe maak je een multilevel Genummerde of…
Hoe maak je een Definition List Start 
Hoe kan ik een lijst in Works Alfabetise…
Het automatisch laden Automatische Spell…
Het automatisch laden Automatisch genumm…
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
How to Make & Print Uitnodiging Postkaar…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Maak een Mailing List in Word 
  Software Articles
·Hoe je CD's opnemen in Quicken 
·Hoe te Delen van RAR-bestanden Combineer…
·Hoe kan ik een Access 97 File Extension …
·Hoe maak je een Microsoft Word 2003- pro…
·Hoe te Tags Vervang in Quicken 
·Hoe om te doen Speaker Notes bij het doe…
·Hoe te Waarden Pass naar Word Van Excel 
·Hoe te Poser 7 Reset 
·Photoshop Trimmen Trick 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com