Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
SQLite Componenten
SQLite software neemt een ongewone benadering van database management , in vergelijking met het aanbod zoals IBM 's DB2 en Microsoft SQL Server . SQLite heeft geen aparte database server -programma , in plaats daarvan , wordt het een deel van de toepassing die de database gebruikt . De software is zeer efficiënte ontwerp voert het merendeel van de SQL - 92-standaard , terwijl het vermijden van het zware gebruik van IT-middelen meestal aangetroffen met database management software . SQLite

SQLite
is een gratis, open - source , relationele database management systeem dat de industrie - standaard Structured Query Language of SQL gebruikt . Hoewel de meeste database- server systemen te betrekken gigabyte aan software , SQLite past zijn gehele code base in een pakket van ongeveer 350 kB , waardoor het een populaire keuze voor applicaties die draaien op smartphones , tablets en andere kleine systemen . Een consortium van hardware-en softwarebedrijven , waaronder Oracle , Adobe en Nokia , houdt toezicht op de ontwikkeling van SQLite 's .
Library of

Het hoofdbestanddeel
in SQLite is een bibliotheek , een bestand dat wordt onderdeel van een grotere toepassing . Bijvoorbeeld, als een programmeur schrijft een spel dat een SQLite -database gebruikt , wordt de bibliotheek toegevoegd aan het programma bestanden voor het spel in een proces genaamd " samenstellen . " Het gecompileerde programma bestand bevat het spel en de SQLite bibliotheek . Wanneer een speler een hoge score , het spelprogramma passeert informatie naar de bibliotheek , die de score schrijft in de database .
Database

SQLite
slaat zijn database-informatie in een enkel bestand , een bestand per database. Het bestand bevat de tabellen, views en andere structuren normaal in een database aanwezig , evenals ondersteunende informatie . Bijvoorbeeld , het bestand indexen gebruikt om gegevens in een database snel vinden . De maximale grootte van een SQLite database-bestand is 140 terabyte , voldoende voor bijna elke denkbare toepassing .
Auxiliary Files

SQLite
handhaaft hulpbestanden die track houden van de staat van de database . Deze bestanden bevinden zich in dezelfde map als de database- bestand . Een bestand , een zogenaamde rollback tijdschrift , bespaart transacties in uitvoering . Als de computer ervaart een stroomstoring in het midden van een update van de database , en wordt vervolgens opnieuw gestart , SQLite gebruikt de rollback tijdschrift om elegant ongedaan elk half voltooide transacties . Een ander bestand , genaamd de write -ahead log of WAL , dient een soortgelijk doel . Een databank kan een rollback tijdschrift of een WAL , maar niet beide .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe maak je een PostgreSQL Pas…
·Toegang krijgen tot de Use For…
·Hoe kan ik een database met be…
·Hoe kan ik dubbele records zoe…
·Hoe een Trigger update Creëre…
·Hoe kan ik een ADP -bestand om…
·Hoe te Namen in een database t…
·MS SQL Tutorial voor beginners…
·Hoe Access 2007 gebruiken voor…
  Related Articles
Microsoft Office 2007 -onderdelen 
Word 2007 Componenten van het venster 
Hoe te gebruiken Word om de componenten …
Hoe Hook Up een standaard satellietontva…
Onderdelen van Electronic Data Processin…
Hoe te Screens Van PanelView Components …
Cpio Strip Pad Componenten 
SketchUp Windows-onderdelen 
Hoe te updaten Microsoft Windows Media D…
  Software Articles
·Hoe te Opeenvolgende Datum Formules in E…
·Gids voor Podcasting 
·Hoe te Bootable ISO converteren naar ops…
·GIMP Alternatieven 
·Hoe om verwijderde Geschiedenis Zoek op …
·Hoe te branden van een film op een DVD-R…
·Hoe te transponeren Maatregelen Met Fina…
·Hoe maak je een Media Shout script naar …
·In Word 2007 Wat zijn de opties voor de …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com