Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> dvd's branden >> Content
Hoe maak je een TiVo opnemen branden op een DVD
Als iemand gebruik maakt van de opnamefunctie op TiVo machines , tv-kijken is leuker . U stelt de TiVo , het registreert de shows en u kijken naar de shows wanneer je vrije tijd . Wanneer de TiVo geheugen begint vullen , kunt u enkele van de shows te dragen op een dvd . De shows opnemen op een DVD met behulp van een computer is een gemakkelijke manier om duidelijk uit veel shows snel en geven u extra ruimte voor het opnemen van nieuwe shows . Wat je
computer moeten met een dvd-brander
Windows XP of hoger
Lege opneembare DVD
USB -naar-RCA -ingang adapter
RCA A /V- kabel set ( rood , wit , gele connectors )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit het USB-uiteinde van een USB-naar- RCA -ingang adapter naar USB- poort van de computer . Als de USB-naar- RCA -ingang adapter wordt geleverd met de installatie schijf , installeert u de schijf . Kopen van 2

Sluit een uiteinde van de RCA AV kabel die met de gele gekleurde RCA- stekker op de gele RCA- ingang op de USB-naar- RCA -ingang adapter . Sluit de witte stekker op de RCA A /V- kabel is ingesteld op de witte aansluiting op de USB-naar- RCA -ingang adapter . Sluit de rode stekker op de RCA A /V- kabel is ingesteld op de rode aansluiting op de USB-naar- RCA -ingang adapter .
3

Sluit het andere uiteinde van de RCA A /V- kabel set met de gele RCA-stekker naar RCA video-uitgang van de TiVo machine . Sluit de rode RCA-stekker naar RCA audio-uitgang van de TiVo machine . Sluit de witte RCA-stekker naar RCA audio-uitgang van de TiVo machine . Er zijn 2 audio-uitgangen . Overeenkomen met het snoer dat u verbinding maakt met de juiste kleur .
4

Klik op "Start ", " Programma's " en " Windows Moviemaker . " Nadat het programma wordt geopend , klikt u op ' Bestand ' en vervolgens op ' Video vastleggen . " In het pop - up venster , selecteer de naam van uw USB -naar-RCA -ingang adapter uit de lijst , en klik op OK . De show spelen op de TV wordt nu weergegeven in het weergavegebied box aan de Windows Moviemaker programma op de computer .
5

Selecteer de opname bekijkt u wilt branden uit de TiVo machine . In het Windows Moviemaker -programma , klikt u op de rode opnameknop en klik op de play knop op de TiVo machine . Speel de geselecteerde toon .
6

Klik op de stopknop zwart in de Windows Moviemaker programma toen de show is afgelopen . Klik op " File " en vervolgens op "Save Movie File . "
7

Klik op "DVD " en vervolgens op "Volgende . " Dit zal een kopie van de show op de harde schijf van uw computer . Leg de lege dvd in dvd-brander . Klik op "Create DVD". De brander activeert dvd , en verbrandt de show op de DVD . Wanneer de DVD klaar is brandend het zal automatisch deur van de DVD-brander te openen .

Previous: Next:
  dvd's branden
·Hoe maak je een grote Data Fil…
·Hoe maak je een ISO branden op…
·Hoe DVD -bestanden branden op …
·How To iMovies branden op DVD 
·Hoe te branden van een 700 MB …
·Hoe kan ik Burn een film naar …
·Welke software heb ik nodig om…
·Hoe maak je een VCD branden op…
·U kunt branden Foto's op een D…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe volledig verwijderen en verwijder al…
·Hoe maak je een iCalendar Creëren 
·Hoe je eigen Gitaar Met Build Flash 
·Hoe te Blanks Vervangen Met Zeroes in Ex…
·Hoe te converteren VOB naar MPG Gratis 
·Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
·Hoe te converteren . Rm naar AVI Freewar…
·Wat heb ik nodig om GMOD 10 downloaden ?…
·Hoe vindt u de productcode voor Office X…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com