Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe te converteren VOB naar MPG Gratis
Het type video- container die dvd's gebruik is VOB , of video -object . Hoewel de onderliggende video formaat is MPEG - 2 , VOB gebruikt de ' . Vob " extensie , die niet kunnen worden gelezen door sommige media spelers . Als u wilt in staat zijn om een VOB video te bekijken in een mediaspeler die VOB-bestanden niet accepteert , kunt u het bestand converteren naar een standaard video-formaat , zoals MPEG . Eenmaal in MPEG-formaat , kan de video worden gelezen door de meeste mediaspelers , of kan worden gebrand op een video -CD of VCD om een back-up te maken . Instructies
Media - Convert
1

Open de Media - Convert website in uw webbrowser . Hoewel u tal van gratis media converter sites op het internet kan vinden , Media - Convert is een van de enige twee sites die lijsten VOB onder de ondersteunde bestandsformaten . Kopen van 2

Klik op de " Kies Bestand " knop om opent een zoekvenster . Zoek de map waarin het bestand is opgeslagen in het venster en dubbelklik op het VOB-bestand dat u wilt converteren naar het te laden naar Media - Convert . Het vak door "Input format " moet "DVD Video Object ( . Vob ) . " Automatisch weergegeven
3

Gebruik de pijl op het tweede menu door " Output format " om de output bestand weer types aangeboden in Media - Convert . Klik op de " MPEG- 1 ( . Mpg ) " optie in de lijst om deze te selecteren .

Type 4 je e-mailadres in het vak naast " E " in het vak " Geavanceerde instellingen " als u wil graag een kopie van het bestand download link naar u gemaild . Klik vervolgens op " OK " om te zetten de VOB naar MPG .
5

Download het MPG bestand gemaakt in Media - Convert uit de link die omhoog komt op de webpagina . Als u een kopie van de link naar u gemaild had, kunt u ook toegang tot de link van uw e-mail .
Zamzar
6

Ga naar de Zamzar website in uw web browser . Zoals Media - Convert , Zamzar accepteert en zet VOB -bestanden naar andere standaard video-bestandsformaten .
7

Klik op ' Kies' Archief ' . " In het venster dat verschijnt , gaat u naar de map die het VOB-bestand dat u wilt converteren en dubbelklik op het VOB om het te uploaden naar de Zamzar systeem bevat .
8

Open het menu in " Step 2 . " Scroll naar beneden naar " Videoformaten " en klik op de " mpg " optie .
9

Typ uw e-mailadres in het vakje onder "Stap 3 " en klik op de " Convert" knop in " Stap 4 . " Zamzar zal de video te converteren . In tegenstelling tot de Media - Convert , maakt Zamzar niet in een download link op de pagina . In plaats daarvan , wordt de link naar u verzonden per e-mail .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe kan ik AVI converteren naa…
·Hoe je Media Player Classic Co…
·Hoe opnemen met VLC 
·VLC afspeellijst Opties 
·Hoe te converteren naar WMV JP…
·WMA naar AVI conversie 
·Hoe een File Type van MP4 naar…
·Hoe te Vcd converteren naar AV…
·Hoe om WMV- bestanden naar MP3…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je Voeg een beroerte Border in …
·Hoe kan ik video's overbrengen van een D…
·Excel Ideeën voor de klas 
·Hoe je voorkeuren opslaan voor PDF-besta…
·Hoe te Volume verhogen op een Video 
·Hoe krijg ik Kolommen naar de overkant v…
·Wat is het eRoom Monitor ? 
·Hoe je Tekst afdrukken op digitale foto'…
·Hoe hebben geluid op Virtual WebCam 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com