Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Back- up maken van gegevens >> Content
Soorten Backup in Linux
Het belang van het hebben van een back-upoplossing u kunt vertrouwen is vanzelfsprekend . Computers met een wijziging van het Linux-besturingssysteem hebben een breed scala van gratis , open source backup- oplossingen . Vanaf de command line - gebaseerde tools om volledige grafische back- toepassingen, is er een Linux- back-upoplossing voor iedereen .
Een Linux back-up oplossing is een essentiële waarborgen
Soorten

Linux back-upprogramma's
maken gebruik van een scala aan back-up opties ingebouwd in de Linux kernel . Er zijn zes fundamentele backup types in Linux : volledige back-up is een uitgebreide back-up van de hele schijf ; incrementele backup voltooit een volledige back-up bij de eerste installatie en back-ups alleen veranderde bestanden daarna; differentiële back-up is een cumulatieve backup van alle gewijzigde bestanden sinds de laatste back-up , netwerk backup slaat de bestanden naar een server - side netwerklocatie ; dump backup kopieert het hele systeem in zijn huidige toestand; . en level back-ups maakt prioriteit in te stellen op verschillende sets van bestanden en voor verschillende soorten backup dienovereenkomstig worden gebruikt < br >
eigenschappen

beschikbaar in Linux back-upprogramma's kenmerken is vergelijkbaar met Windows-en Mac- commercieel productaanbod . Het open source karakter van Linux betekent dat eigenlijk elke backup behoefte kan worden voldaan door een Linux back-up oplossing . De meest voorkomende kenmerken zijn geplande back-ups en meerdere locatie backup . Enkele minder voorkomende functies zijn op afstand toegang tot de back-ups en back- configuratie voor machines draaien verschillende besturingssystemen .
Gebruik

Voor de meeste consumenten -gebruikers , het instellen van een backup is zo simpel als vermelding van de bestanden of mappen die moeten worden bewaard en het selecteren van een bron --- zij het cd , dvd of harde schijf --- om de back-up op te slaan. Linux backup programma's laten fijnkorrelige controle over insluitingen en uitsluitingen van mappen en bestanden , zodat alleen degenen die van vitaal belang zijn moeten worden toegevoegd aan de back-upset .

Linux back-upprogramma's
ook volledige systeemback-up voor die die in staat een uitgebreide back-up oplossing . Volledige systeemback-ups kan de gebruiker de computer volledig te herstellen in geval van een harde schijf kapot gaat .
Command Line - based programma's

Rsync is de meest populaire backup- programma voor Linux dankzij de hoge mate van maatwerk. Rsync is gekend voor snelle back-ups en een enorme assortiment van opties .

Mondo Rescue
is een krachtig ramp recovery tool . Mondo Rescue is vooral nuttig als u het systeem te herstellen back-ups te gebruiken in het geval van een katastrofisch verlies van gegevens .
Grafische - based programma's

Bacula
biedt een hoog niveau van aanpassen dankzij de extensions- based design . Met zijn modulaire ontwerp kan Bacula omgaan met elke vorm van back-up .

Fwbackups
is een feature - rijke en elegant ontworpen back-upprogramma voor Linux . Fwbackups geeft intermediair gebruikers een scala aan mogelijkheden om de back-upoplossing te passen .

Simple Backup Solution
is is misschien wel de gemakkelijkste back-upprogramma te gebruiken vanwege ingestelde back- definities . De interface is spartaans , want het benadrukt snel en eenvoudig backups

Terug
in Time is gebaseerd op het Time Machine- applicatie in de Mac OS . Deze Linux backup oplossing maakt het eenvoudig te maken gemakkelijk te snapshots navigeren .

Previous: Next:
  Back- up maken van gegevens
·Hoe kan ik een dvd backup 
·Hoe te : De Backup Tape Comman…
·Hoe maak je een backup-cd 
·Backup Power Supply Surge Prot…
·Backup Exec & Hoe Server Van B…
·Hoe maak je een Corrupt Backup…
·Een back-up programma's en bes…
·Hoe je Ubuntu Backup Van een p…
·Hoe maak je een UPS Battery Ba…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·Hoe te McAfee Security Center voor Micro…
·Beveiligingssoftware Zal niet worden uit…
·Hoe om te bepalen of uw computer OnLive 
·Tekst Uitvoer op InDesign 
·Hoe kan ik een MP3 -bestand kleiner te m…
·Wat is Remote Desktop Management? 
·Hoe te Beats in Ableton Live Creëren 
·Hoe je meerdere bestanden versturen Met …
·Hoe je Adobe Reader 6.0.1 Uninstall 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com